- Konu Sahibi babyonthego
-
Kızlar bende bi akıntı başladı iki gündür. Adete 4-5 gün var? Umutlanmalı mıyım acaba :)))) Allahım nolur olsun bu ay
Doğru yaa ondan da olabilir. Hiç umutlanmayayım ben en iyisiHadi insallah ama cok umutlanma gelirse süpriz olsun :)
Benım hep adete yakın akıntılarım cogalıyor beyaz kremsi gibi
4 gün kala testte çıkmaz demi daha erken :)Hadi insallah ama cok umutlanma gelirse süpriz olsun :)
Benım hep adete yakın akıntılarım cogalıyor beyaz kremsi gibi
4 gün kala testte çıkmaz demi daha erken :)
Amin canım benim. Bu ay çok umutsuzdum aslında ama bi iki gündür içime bi his geldi yine sabırsızlanmaya başladım. Ben böyle yaptıkça olcağı varsa da olmayacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime gıcık oluyorum.Yanii :) biraz daha sık dişini Allah isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar
Amin canım benim. Bu ay çok umutsuzdum aslında ama bi iki gündür içime bi his geldi yine sabırsızlanmaya başladım. Ben böyle yaptıkça olcağı varsa da olmayacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime gıcık oluyorum.
Tamam o zaman şu an itibariyle bata kadar bu fikri unutuyoruz :)) bi kere başarabilirsek o ay hamile kalıcaz totem yaptım hahahah :)Cok iyi anlıyorum seniii bende ilk gunler cok rahatım regl ye 3-4 gun kala cıldırıyorum sanki acaba acaba galiba bu sefer oldu kurup duruyorum kendımı sonuc hayal kırıklıgı( maalesef engel olamıyoruz en iyisi kendımızı kotuye hazırlamak gelirse supriz olsun :)) tabi becerebilirsek :)))
Ben bugün adet oldum kızlar. Ama ilacın şöyle güzel bir etkisini gördüm. Normalde ilk 2-3 gün kahverengi akıntı şeklinde gelen adetim bu ay ilk günden kırmızı geldi. İyi bişey bu sanıyorum :)
Canım bende de pcos yok ama bana da verdi doktor. Adet düzensizliği ara kanama da yapmadı. Hatta adetimi düzeltti sanki biraz.Slm kızlar ben de pco yok.dr şase olanı işaretleyip verdi.ama 1-2 yere girip araştırdım combi olan daha içerikli gibi acaba benim gibi pco olmadan kullanan var mı?bir de adet düzensizliği ara kanama falan yapabilir diye okudum bir yerde bu tarz sıkıntı yaşayan oldu mu?
Hangisini CNm toz mu tablet mi? Nasıl kullanıyorsunCanım bende de pcos yok ama bana da verdi doktor. Adet düzensizliği ara kanama da yapmadı. Hatta adetimi düzeltti sanki biraz.
Combiyi yani tablet olanı verdi. Sabah akşam birer tane içiyorum.Hangisini CNm toz mu tablet mi? Nasıl kullanıyorsun
Botanik ecza da dün 40 dı.ben ovulasyona kadar kullanmayı düşünüyorum gerçekten maliyetliKızlar kaça aldınız inofolic combiyi ben yeni aldım 45 tl çok pahalı 10 gün yetecek ayda 150 tl kadar yani
Alırken ürün yorumlarına lütfen bakın. Bazı yerlerde sahte diye yorum yapmışlar. En iyisi eczaneden almak benceBotanik ecza da dün 40 dı.ben ovulasyona kadar kullanmayı düşünüyorum gerçekten maliyetli
Bilmiyorum CNm umarım öyle birşey olmaz siparişi verdim.kk dan bir arkadaş da aynı yerden siparişi vermiş bir sıkıntı yaşamamış.Alırken ürün yorumlarına lütfen bakın. Bazı yerlerde sahte diye yorum yapmışlar. En iyisi eczaneden almak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?