- Konu Sahibi babyonthego
-
Bende polistik over var ve kasım ayında kürtaj olmustum ve bitmek bilmeyen bir ay süren kanamam olmustu cyclo progynova kullandım ve inofolic combi rahim kanamadan ve önceki ilaçlardan dolayı çok incelmiş ti bu iki ilacı kullanınca kanamam bitti ve rahmim çok kısa sürede eski haline döndü ve polistik overli olarak klomen vs kullanmadan 2 tane yumurtam büyümüş ve polistik over görüntüsü kaybolmus bu kadar kısa sürede iyi duruma gelmişken ara verip geriye gitmekten korkuyorum
Bulmaya çalışalimCanım ara vermeden kullansan daha iyi tabi bulma şansın var bulup kullanman lazım bence
Olabilir canım ben memnun kaldım ama demek sana eski gelmişEvet bu markayı aldım testlerin bir kısmı tarihi geçmiş ti Cnm
Canım birkaç gün ara vermekten birşey olacağını sanmamakla birlikte yine de imkanın varsa eczane bulabilirsen ara vermemeye çalış derim.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var inofolic combi kullanıyorum ikinci kutum bu sabah bitti bir kaç güne adet olacağım şehir dışındayım ara veriyormusunuz yoksa ne yapıp ne edip ilacı almalimiyim bir kaç gün ara vermek geriye atar mi tedaviyi
Dün gece bulunduğum şehirde tek nöbetçi eczane varmış onda da bu ilaç YokCanım birkaç gün ara vermekten birşey olacağını sanmamakla birlikte yine de imkanın varsa eczane bulabilirsen ara vermemeye çalış derim.
Merhaba arkadaşlar bende bi pkos lu olarak inofolic kullanmaya başladım dr tavsiyesi ile 2 haftadır kullanıyorum benim reglim her zaman çok düzenliydi pkos bende hiç düZensizlik yapmadı 8 aydır evliyim evlendiğim gümden beri çocuk istiyorum ama henüz nasip olmadı size sorum inofolic adet gecikmesi yapıyor mu böyle bişey yaşayan oldu mu hiç şu an bir hafta adetim gecikti ama korkuyorum gidip test yaptırmaya yine hüsrana uğrayacağım diye öylece bekliyorum bazen regl olacak gibi hissediyorum ama ılan bişey yok kasıklarım bazen patlayacak gibi oluyor bide geceleri midem bulanıyor bu ilaç ilk başlarda mide bulantısı yapmaya başlamıştı hala da devamnediyor yorumlarınızı bekliyorum
Hoşgeldin canım Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay hepimizin :) ilk haber kimden gelecek heyecanla bekliyorum :)Bende yeni basladim inofolige ilk gebeligim kimyasaldi ikincisi kurtajla sonlandi 4 ay gecti hic korunmadim doktor bu ay bu hapi verdi Allahim isteyen herkese nasip etsin
Daha onbees gun var ama akintim sanki bi onceki hamileliklerimde oldugu gibi geliyo yoksa haptan mi sizinde varmi oyle bi durumunuzHoşgeldin canım Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay hepimizin :) ilk haber kimden gelecek heyecanla bekliyorum :)
Canım bende bu ay anlayamadığım bi şekilde sıfır akıntı oldu. Normalde az da olsa hep bir akıntım olurdu. Yumurtlamadan sonra biraz akıntı başladı gibi ama yine de eskiye göre çok az. Açık renkli ve sulu bir akıntıysa belirti olabilir. Yumurtlamadan kaç gün geçti ?Daha onbees gun var ama akintim sanki bi onceki hamileliklerimde oldugu gibi geliyo yoksa haptan mi sizinde varmi oyle bi durumunuz
Acik renkli akiskan ama yumurtlamam yarin bilmiyorum kiCanım bende bu ay anlayamadığım bi şekilde sıfır akıntı oldu. Normalde az da olsa hep bir akıntım olurdu. Yumurtlamadan sonra biraz akıntı başladı gibi ama yine de eskiye göre çok az. Açık renkli ve sulu bir akıntıysa belirti olabilir. Yumurtlamadan kaç gün geçti ?
Benim de 2.aydı ama olmadı gibi hissediyorum. Sanki yumurtlamıyomuşum gibi hissediyorum bu kutu bitince ara mı versem bilemedim. İyi olsun diye içtiğimiz ilaç ters tepiyo sanki inadına inadına. Çok sıkıldımmmKIzlar benim inofolic ile 2. Ayım bu ayda regl oldum
Doktor 3 ay kullan gel dedi bakalım bu ayda gebelik olmassa gidicem tekrar
Benim de 2.aydı ama olmadı gibi hissediyorum. Sanki yumurtlamıyomuşum gibi hissediyorum bu kutu bitince ara mı versem bilemedim. İyi olsun diye içtiğimiz ilaç ters tepiyo sanki inadına inadına. Çok sıkıldımmm
Bizim yeni aslında 2-3 aydır istiyoruz ama ben ilk aydan kimyasal geçirince psikolojim altüst oldu. Yoksa bu kadar takmıyordum kafama. 15 gün de olsa hamile olma duygusunu tadınca şimdi çok zoruma gidiyor. Gerçekten dünyadaki en güzel duygu heralde.Bende aynen öyle dusunuyorum anlamadım ki kiminin de yumurtlamasını geciktirmiş bilmiyorum 1 ay daha kullanıcam hayırlısı olsun hakkımızda sen ne kadar oldu bebek isteyeli
Kızlar bu ilacı pcos olanalara mı veriyor doktor. Yumurta normal gelişiyorsa içmek işe yarar mı sizce yani hamile kalmayı kolaylaştırır mı? Bi de kilo aldırıyor mu herhangi bir yan etkisini gördüniz mü? Cevap verebilirseniz sevinirim. Şifa ile..
Evet canım kilo aldırma gibi bi sorun yok. Pcos lularda baya işe yarıyor ama hiçbi sorun olmayanlarda yumurta kalitesi için kullanabiliyor.Kızlar bu ilacı pcos olanalara mı veriyor doktor. Yumurta normal gelişiyorsa içmek işe yarar mı sizce yani hamile kalmayı kolaylaştırır mı? Bi de kilo aldırıyor mu herhangi bir yan etkisini gördüniz mü? Cevap verebilirseniz sevinirim. Şifa ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?