- 24 Mart 2017
- 684
- 536
- 103
- Konu Sahibi babyonthego
-
Inofolicin baslama zamani yok ben arastrmistm folik asit ve yumurta gelistriic bir vitamin gbi dusunun ama ben de fayda degil zarar oldu, klomen ise doktor kontrolnde alinmali dye dusunuyrm cunku o yumurta uyarici bir ilac birden fazla yumurta olustryor ve buyutuyor.bazen cok buyuyup catlamiyor o zaman igne ile catlatiliyor sayet catlamaz ise olusan yumurta kiste donusuyorSiz nasıl kullandınız.klomenle inofolıcı.yanı kacıncı gün başlıyorsunuz.Bırde klomenı catlatma iğnesiz kullanıldığı taktirde kist yapıyormuş diye duydum acaba gerçeklik payı varmı bilmiyorum.
Evet canım bende aynen öyle duydum.kist oluşturma ihtimali beni korkutmuştu.Inofolicin baslama zamani yok ben arastrmistm folik asit ve yumurta gelistriic bir vitamin gbi dusunun ama ben de fayda degil zarar oldu, klomen ise doktor kontrolnde alinmali dye dusunuyrm cunku o yumurta uyarici bir ilac birden fazla yumurta olustryor ve buyutuyor.bazen cok buyuyup catlamiyor o zaman igne ile catlatiliyor sayet catlamaz ise olusan yumurta kiste donusuyor
Bence doktor kontrolu olmadan kullanma canim cunku eger kist olursa dogum kontrol hapi icmen gerekiyor ve bebek isterken korunmayi hic birimiz istemeyizEvet canım bende aynen öyle duydum.kist oluşturma ihtimali beni korkutmuştu.
Canım bana zaten dogum kontrol hapide olmuyor malesef.zaten ne zaman dogum kontrol hapı kullanmaya başladım o zaman adet düzenım mahvoldu.dogum kontrol ılacı kullanınca 15 gunde bir adet olmaya başladım.4 5 ay aynı şekilde oldu.Baktım olmuyor içmeyı bıraktım.Bu seferde adetlerım 45 50 gune yukseldı.Bence doktor kontrolu olmadan kullanma canim cunku eger kist olursa dogum kontrol hapi icmen gerekiyor ve bebek isterken korunmayi hic birimiz istemeyiz
Canım ben yumurta takibi yaptırmıyorum o yüzden bilmiyorum dün yumurtlama günüm olmalıydı ama. Çok net şeffaf akıntı göremedim sanki emin olamadımB babyonthego canim naptin yumurtalar buyuyup catladi mi
Ben günde bir klomen aldım sabahları. 4. Gün başladım 5 gün boyunca. Pkolu olduğum için 2 doz fazla geliyordu. İnofolic de regl 3. Günü başladım ilk bi gün sabah 2 akşam 2 aldım sonra sabah 1 akşam 1 e düşürdüm. Evet kist yapabiliyormuş bende bunu sonradan okudum. Daha önce çatlatma iğnesiz doktor kontrolünde kullandım ozaman kist oluşmadı ama büyümedikerdeSiz nasıl kullandınız.klomenle inofolıcı.yanı kacıncı gün başlıyorsunuz.Bırde klomenı catlatma iğnesiz kullanıldığı taktirde kist yapıyormuş diye duydum acaba gerçeklik payı varmı bilmiyorum.
Benimde 21,gun daha yumurtlama olmadi,canimGeçen ay adete yakın bi şeffaf akıntı farketmiştim acaba bu ilaç yumurtlama gününü değiştiyor olabilir mi kafam çok karıştı
Allah allah iyi yapalım derken tersine etki mi gösteriyor anlamıyorum her bünyede farklı mı etkisi acabaBenimde 21,gun daha yumurtlama olmadi,canim
Döngü sonuna kadar takip edilecek mi senin yumurta takibi nasıl oluyor ? Çatlama olduğunda bana da haber verir misin merak ettim bu konuyu aynı şey aklıma takılıyor çünkü.Benimde 21,gun daha yumurtlama olmadi,canim
Inan bilemedim canim ya baskalrina iyi gelmis ama. Artik adete 1 hafta kaldi nerdeyse.simden snra catlar mi ?catlarsa dollenir mi?dollenmezse adetim gecirkir mi kafamda bir suru,soruAllah allah iyi yapalım derken tersine etki mi gösteriyor anlamıyorum her bünyede farklı mı etkisi acaba
Yarin doktor tekrar ultrasonla bakip progestam testi yapicak. Ctsden buyana catlatmis mi dye. Catlamadi buyumeye devam ettyse artik igne mi verir napar bilmiyrm. Yarin 4te randevum var yazarim canimInan bilemedim canim ya baskalrina iyi gelmis ama. Artik adete 1 hafta kaldi nerdeyse.simden snra catlar mi ?catlarsa dollenir mi?dollenmezse adetim gecirkir mi kafamda bir suru,soru
Çatlayabilir bence. Çünkü geçen ay benim adete bikaç gün vardı şeffaf akıntı gördüm. Anlam veremedim. Heralde geç yumurtladım. Hiç de o günleri değerlendirmemiştim. Çatlarsa döllenir ve iki hafta sonra gebelik testinde çıkabilir hiç stres yapma. Yeter ki sağlıklı yumurtlayalım.Inan bilemedim canim ya baskalrina iyi gelmis ama. Artik adete 1 hafta kaldi nerdeyse.simden snra catlar mi ?catlarsa dollenir mi?dollenmezse adetim gecirkir mi kafamda bir suru,soru
Insallah canim 4 aydr klomen iciyrm artik fayda etsinÇatlayabilir bence. Çünkü geçen ay benim adete bikaç gün vardı şeffaf akıntı gördüm. Anlam veremedim. Heralde geç yumurtladım. Hiç de o günleri değerlendirmemiştim. Çatlarsa döllenir ve iki hafta sonra gebelik testinde çıkabilir hiç stres yapma. Yeter ki sağlıklı yumurtlayalım.
Benim bu siteden aldığım gebelik testlerinin son kullanma tarihi geçmişti bir kısmınınn11.com canım uygun fiyata da gelir
Hangi marka aldın canım ben laboquick almıştım ve memnun da kaldımBenim bu siteden aldığım gebelik testlerinin son kullanma tarihi geçmişti bir kısmının
Evet bu markayı aldım testlerin bir kısmı tarihi geçmiş ti CnmHangi marka aldın canım ben laboquick almıştım ve memnun da kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?