- 9 Ağustos 2010
- 721
- 696
- 303
Ben de günde 1 tane alıyorum.Bana doktor günde 1 tane dedi
Proloktinim cok azyuksekti benim en son bir kac ay once doktor onemli olmadigini soylemisti ama su an degismistr tabi hormonlar gidip tekrar baktirmak gerek inofolic onlari da mi duzenliyormus bilmiyordum oyleyse insallah bize de yararBenim fsh hormonun yüksek, doktor bana da inofolic verdi ama genelde polikistik over için verildiğini okudum. Fsh si yüksek olup inofolic kullanan, faydasını gören var mı?
Merhabalar hanımlar inofolic combi kullanip faydasını gören var mı hem vücut üzerinde hemde gebelik icin ve sigorta karşılıyor mu ? Reçeteli olarak ne kadara temin ettiniZ
ben tablet kullanıp gebe kaldım canım ondan mı bilmiyorum ama faydasını gördüm..doktor sabah akşam bir adet demişti..Kizlar ben esime inofolik combi tablet aldirdim mavi olanindan.
Pko degilim ama bir yila yakindir hamile kalamadim baska bir problemim de yok.
Tableti mi cok ise yariyor tozu mu ?
Tablet kullanip hamile kalan var mi aranizda ?
ben tablet kullanıp gebe kaldım canım ondan mı bilmiyorum ama faydasını gördüm..doktor sabah akşam bir adet demişti..
ilkinde bir ay kullandım düşük oldu maalesef..ikincisinde bir buçuk ayNe kadar sure kullanip kalmistin cnm ? Allahim ins kimsenin kucagini bos birakmaz saglikli hayirli bebeklerimize kavusuruz
merhaba hamilesiniz sanirim acaba bu ilac vesilesiyle mi hamile kaldiniz?Banada ınofolic combi kapsul olanından önerdi doktorum sabah akşam aç karna ve tatlıya dair herşeyi yememem gerektiğini söyledi benim de lh hormonum yuksek pcos yani bu ilacı 3 ay boyunca duZenli olarak kullan hormonların düzelecek dedi insallah genelde 3 ay içinde gebelik oluşuyormuş
merhaba hamilesiniz sanirim acaba bu ilac vesilesiyle mi hamile kaldiniz?
Peki siz bu ilaç sayesnde mi hamile kaldnz ?merhaba hamilesiniz sanirim acaba bu ilac vesilesiyle mi hamile kaldiniz?
yok ben ilacı kullandım bir ay olmadan adet oldum bana çok yaramadı diyebilirim. zaten pkolu hastalara öneriliyormuş. benim zaten adetim düzenliydi herhangi bir sorun görünmüyordu sadece tavsiye üzerine kullanmıştım size doktor önermediyse çok tavsiye etmem açıkçası farklı ilaçlar kullanmay. benim gebeliğim tüp bebekle oldu inşallah sağlıkla devam eder. siz ne zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz hiç bir doktorla görüştünüz mü?Peki siz bu ilaç sayesnde mi hamile kaldnz ?
bn de 10 aydr istiyorum dr. bir sorun yok ddi . 1 tane kmyasal geçirdm. beklemedeyim. folk asitim bitti bu ilacı da çok duydum araştırıyordum.yok ben ilacı kullandım bir ay olmadan adet oldum bana çok yaramadı diyebilirim. zaten pkolu hastalara öneriliyormuş. benim zaten adetim düzenliydi herhangi bir sorun görünmüyordu sadece tavsiye üzerine kullanmıştım size doktor önermediyse çok tavsiye etmem açıkçası farklı ilaçlar kullanmay. benim gebeliğim tüp bebekle oldu inşallah sağlıkla devam eder. siz ne zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz hiç bir doktorla görüştünüz mü?
Ne güzel haber vermişsiniz bende de pkos var yeni başladı inofolic combi ye ama günde bir alıyorum acaba 2ye mi cikarmaliyim hormon sonuçlarına göre pkos değilsin demişti Dr um ama amh ya baktı orda ortaya çıktı pkos olduğum sonra ultrason da da gördü tabiben tablet kullanıp gebe kaldım canım ondan mı bilmiyorum ama faydasını gördüm..doktor sabah akşam bir adet demişti..
adetler nasıl peki? soğan kürü denedinizmıNe güzel haber vermişsiniz bende de pkos var yeni başladı inofolic combi ye ama günde bir alıyorum acaba 2ye mi cikarmaliyim hormon sonuçlarına göre pkos değilsin demişti Dr um ama amh ya baktı orda ortaya çıktı pkos olduğum sonra ultrason da da gördü tabi
Adetlerim düzenli aslında hiçbir polikistik over belirtisi yok 168 boy 56 kiloyum zayifim da yani ama gel gelelim var amh 11.30 . Soğan kürü nü 2 yıl önce yarım yamalak yapmıştım ama şimdi düzenli bir şekilde başladım son 2 günüm kaldı ins şifa olmuştur.gecen ay tüp Bebek ten negatifi görünce hemen soğana başlamak istedim . Bu arada inofolic i duydum ona başladım inş bütün bunlar vesile oluradetler nasıl peki? soğan kürü denedinizmı
bişey sorabilir miyim mavi kapsülle diğer kahverengi kapsül arasındaki fark ne biliyor musunuzKizlar ben esime inofolik combi tablet aldirdim mavi olanindan.
Pko degilim ama bir yila yakindir hamile kalamadim baska bir problemim de yok.
Tableti mi cok ise yariyor tozu mu ?
Tablet kullanip hamile kalan var mi aranizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?