Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi Kızlar bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim fsh hormonun yüksek, doktor bana da inofolic verdi ama genelde polikistik over için verildiğini okudum. Fsh si yüksek olup inofolic kullanan, faydasını gören var mı?
Proloktinim cok azyuksekti benim en son bir kac ay once doktor onemli olmadigini soylemisti ama su an degismistr tabi hormonlar gidip tekrar baktirmak gerek inofolic onlari da mi duzenliyormus bilmiyordum oyleyse insallah bize de yarar

Canım ben de şuan kullanıyorumm yaklaşık iki aydır ama korunmayı bu ay bıraktık, doktorum ufak kistlerim olduğu için vermişti yumurtlamayı kolaylaştırır demişti, ben bir defasında 38 TL'ye bir defasında da 32.75 tl ye falan aldım

Kizlar ben esime inofolik combi tablet aldirdim mavi olanindan.
Pko degilim ama bir yila yakindir hamile kalamadim baska bir problemim de yok.
Tableti mi cok ise yariyor tozu mu ?

Tablet kullanip hamile kalan var mi aranizda ?

ben tablet kullanıp gebe kaldım canım ondan mı bilmiyorum ama faydasını gördüm..doktor sabah akşam bir adet demişti..

ben tablet kullanıp gebe kaldım canım ondan mı bilmiyorum ama faydasını gördüm..doktor sabah akşam bir adet demişti..

Ne kadar sure kullanip kalmistin cnm ? Allahim ins kimsenin kucagini bos birakmaz saglikli hayirli bebeklerimize kavusuruz

Banada ınofolic combi kapsul olanından önerdi doktorum sabah akşam aç karna ve tatlıya dair herşeyi yememem gerektiğini söyledi benim de lh hormonum yuksek pcos yani bu ilacı 3 ay boyunca duZenli olarak kullan hormonların düzelecek dedi insallah genelde 3 ay içinde gebelik oluşuyormuş

merhaba hamilesiniz sanirim acaba bu ilac vesilesiyle mi hamile kaldiniz?

merhaba hamilesiniz sanirim acaba bu ilac vesilesiyle mi hamile kaldiniz?

Yaklasık 3 ay kullandım son 1-2 hafta kala 3 ayın dolmasına bi işe yaradıgı yok diyip bıraktım meğer hamileymişim ama ilacın yanı sıra soğan kürü uyguladım ve kesinlikle 4444 salatı tefriciye okudum cok dua ettim hepsi vesile oldu yani :) kullanmanızı öneririm ama bu ilaç sayesınde hamile kalan cok. Kaliteli yumurta üretmemizi sağlıyor

Peki siz bu ilaç sayesnde mi hamile kaldnz ?
yok ben ilacı kullandım bir ay olmadan adet oldum bana çok yaramadı diyebilirim. zaten pkolu hastalara öneriliyormuş. benim zaten adetim düzenliydi herhangi bir sorun görünmüyordu sadece tavsiye üzerine kullanmıştım size doktor önermediyse çok tavsiye etmem açıkçası farklı ilaçlar kullanmay. benim gebeliğim tüp bebekle oldu inşallah sağlıkla devam eder. siz ne zamandır çocuk için uğraşıyorsunuz hiç bir doktorla görüştünüz mü?

bn de 10 aydr istiyorum dr. bir sorun yok ddi . 1 tane kmyasal geçirdm. beklemedeyim. folk asitim bitti bu ilacı da çok duydum araştırıyordum.

Ne güzel haber vermişsiniz bende de pkos var yeni başladı inofolic combi ye ama günde bir alıyorum acaba 2ye mi cikarmaliyim hormon sonuçlarına göre pkos değilsin demişti Dr um ama amh ya baktı orda ortaya çıktı pkos olduğum sonra ultrason da da gördü tabi

adetler nasıl peki? soğan kürü denedinizmı

adetler nasıl peki? soğan kürü denedinizmı
Adetlerim düzenli aslında hiçbir polikistik over belirtisi yok 168 boy 56 kiloyum zayifim da yani ama gel gelelim var amh 11.30 . Soğan kürü nü 2 yıl önce yarım yamalak yapmıştım ama şimdi düzenli bir şekilde başladım son 2 günüm kaldı ins şifa olmuştur.gecen ay tüp Bebek ten negatifi görünce hemen soğana başlamak istedim . Bu arada inofolic i duydum ona başladım inş bütün bunlar vesile olur

bişey sorabilir miyim mavi kapsülle diğer kahverengi kapsül arasındaki fark ne biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…