İnofolic Combi Hp Kullananlar

Meryem2110

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
140
53
31
Pcoslu biri olarak tabi ki adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim yumurtalıkları geliştirmesi adına İnofolic combi hp verdi 1 ay sonra kan tahlilimde lh değerim 11.6 dan 4.3 seviyelerine düşmüştü fakat adetimden sonra soğan kürü de yapmıştım hangisi düşürdü bilmiyorum. inofolic combi hp de 3.kutumdayım şu an bu ilacı kullanıp bebeiş sahibi olanınız var mı?

Pcoslu biri olarak tabi ki adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim yumurtalıkları geliştirmesi adına İnofolic combi hp verdi 1 ay sonra kan tahlilimde lh değerim 11.6 dan 4.3 seviyelerine düşmüştü fakat adetimden sonra soğan kürü de yapmıştım hangisi düşürdü bilmiyorum. inofolic combi hp de 3.kutumdayım şu an bu ilacı kullanıp bebeiş sahibi olanınız var mı?
Pcoslu biri değilim ama bebek istediğim için doktora gitmiştim kontrollerim sonucu doktor folik asit olarak inofolic combir vermişti.Yumurtalarin olgunlaşmasını sağlıyormuş öyle demiştir.Yaklasik iki ay kullandım .Eşimde de sorun yoktu .İki ay içinde hamile kaldım.7 aylık hamileyim şu anda.İnsallah istediğiniz zaman istediğiniz şekilde olur.

Pcoslu biri değilim ama bebek istediğim için doktora gitmiştim kontrollerim sonucu doktor folik asit olarak inofolic combir vermişti.Yumurtalarin olgunlaşmasını sağlıyormuş öyle demiştir.Yaklasik iki ay kullandım .Eşimde de sorun yoktu .İki ay içinde hamile kaldım.7 aylık hamileyim şu anda.İnsallah istediğiniz zaman istediğiniz şekilde olur.
Bende de 2 ay önce doktor pcos olabilir dedi hormon tahlilerime bakıp bu ayda hormon tahlillerim normal çıktı hayırlısıyla inşallah 🙏🏻

Kullandığınız kaçıncı ayda hamile kalmıştınız ? Bir de ek olarak başka şeyler yaptınız mı ?
İlk hamileligimde kullandigimin ikinci ayında kaldım daha önce rahim filmi çekilmişti pkos olduğundan çocuk olmuyordu ikinciye hamileyim şimdi 4 ayında hamile kaldım ama ben inofoligi ilkindede ikincisindede sürekli içmedim adetin 5 günü başlayip yumurtlamaya kadar içip biraktim hep

Ben de bu ay adetimle birlikte kullanmayı düşünüyorum bakalım umarım bana da şans getirir ☺️🙏 yumurtlamadan sonra da devam ediliyor mu ?

Ediliyor cnm ama ben etmedim yumurtlama zamanına kadar kullandım zaten yumurtlmaya güzel etkisi oluyor
Extra bunun haricinde yumurtlama haftami buldum internetten takip ettim ilişkiden sonra bacaklarimi15 dakka havaya kaldırdım öle bekledim sonra yavaşça indirip birazda öle yattım

Ben de sırt üstü uzanıp alta yastık koyuyorum hatta bazen bacaklarımı yatak başlığına kadar uzatıyorum biri görse bu ne yapıyor der 😂

Extra bunun haricinde yumurtlama haftami buldum internetten takip ettim ilişkiden sonra bacaklarimi15 dakka havaya kaldırdım öle bekledim sonra yavaşça indirip birazda öle yattım
Bende ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlama zamanımı geçen ay adet bittikten 30 gün sonra oldu bu ay hala bekliyorum senin adetlerin düzenlimiydi canım

🤣🤣pkosmusun sende nekadardir deniyorsun inşallah olur cnm kısa zamanda
Bende pcos ya da başka bir sıkıntı yok ama doktor yumurta sayın fazla ultrason görüntüsünde dedi. 3 yıl olacak ama 2 kez hamile kaldım bebeklerimi kaybettim şimdi kendimi toparladım tekrar deniyorum kısmetse . Siz ne zamandır istiyorsunuz

X