Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi zamanı yok ben eczacıya da sordum doktoruma da istediğin zaman başlayabilirsin dedi ben kullanıyorum şuan 2.kutuya geçtim ama geçen ay düşük yaptığım için henüz gebelik ile ilgili bi etkisi var mı bilmiyorum diğer aylarda belli olurMerhaba hanımlar ınofolic combi HP kullananlar varmı bu ilacı ne zaman kullanmaya başlasak daha yararlı olur regl olmama 2 hafta var kullansam şimdi olur mu hamile kalmak İÇİN doktor yazdı bununla hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiniz…
Hemen başlamam iyi olur yumurtaları kaliteleştiriyo kullanırken düzenli ilişki olursa gebelik şansı artar ilaç değil vitamindir takviye .. ilaç olmadığı için hemen başlayabilirsin regl zamanı yumurtalar olgunlaşmaya başlar şimdiden kullanırsan desteklemiş olursun zaten 3-6 ay kadar etkisini görmeye anca başlarsın ben adeti düzenlemek için İnositol kullandım .. yani aynısı sadece başka markaMerhaba hanımlar ınofolic combi HP kullananlar varmı bu ilacı ne zaman kullanmaya başlasak daha yararlı olur regl olmama 2 hafta var kullansam şimdi olur mu hamile kalmak İÇİN doktor yazdı bununla hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiniz…
Bizim evin altında eczane var özel getirtdim bazı eczaneler özel getiriyor siz rica edin getirirlerİnofolic combiyi nasıl buldunuz ya ben kaç eczaneye sordum bulamadım dr önermişti bana pcos için. Evde gynopol vardı onu kullanmaya başladım bende
Ben her gün 1 tane içiyorum Dr öyle önerdi 3.kutudaymMerhaba hanımlar ınofolic combi HP kullananlar varmı bu ilacı ne zaman kullanmaya başlasak daha yararlı olur regl olmama 2 hafta var kullansam şimdi olur mu hamile kalmak İÇİN doktor yazdı bununla hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiniz…
Ben tam iki ay kullandım sonuc alamadım. Moral bozmak istemem inşallah size faydası olurMerhaba hanımlar ınofolic combi HP kullananlar varmı bu ilacı ne zaman kullanmaya başlasak daha yararlı olur regl olmama 2 hafta var kullansam şimdi olur mu hamile kalmak İÇİN doktor yazdı bununla hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiniz…
Ben tam üç ay kullandım sabah akşam olmak üzere maglum en son 450. 500 TL olmuştu bir faydasını görmedim üç ay sonra bıraktımMerhaba hanımlar ınofolic combi HP kullananlar varmı bu ilacı ne zaman kullanmaya başlasak daha yararlı olur regl olmama 2 hafta var kullansam şimdi olur mu hamile kalmak İÇİN doktor yazdı bununla hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiniz…
Merhaba sabah aksam mı kullandınız ben 1 tane kullanıyorum 2 ye mi cıkarsam 3. Ay bu doktor vermişti ama günde kaç tane kullanmam gerektiğini söylemedi25 gun kullandim hamile kaldim
2 ay sabah 1 adet aç karnına aldım , bu ay hamile olduğumu öğrendim bence müthiş faydalıMerhaba sabah aksam mı kullandınız ben 1 tane kullanıyorum 2 ye mi cıkarsam 3. Ay bu doktor vermişti ama günde kaç tane kullanmam gerektiğini söylemedi
Gözünüz aydın Allah bizlere de nasip etsin inşallah ben tok alıyordum aç alayım2 ay sabah 1 adet aç karnına aldım , bu ay hamile olduğumu öğrendim bence müthiş faydalı
Amin sizde güzel haberi alın en yakın zamandaGözünüz aydın Allah bizlere de nasip etsin inşallah ben tok alıyordum aç alayım
ben gunde 1 aliyordum doktorunuza danisin benceMerhaba sabah aksam mı kullandınız ben 1 tane kullanıyorum 2 ye mi cıkarsam 3. Ay bu doktor vermişti ama günde kaç tane kullanmam gerektiğini söylemedi