• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baharibekler

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
18
merhaba kızlar;
4 yıllık evliyim altı aydır bebek düşünüyoruz ancak henüz olmadı.Eczacının tavsiyesi ile inofolic combi kullanmaya başladım.Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?

Canim kullaniyorum bende bu ay baslamistim ama bat 12 temmuz var yok diyemem bilmiyorum kismet yani ama hamile kalsam her detayina kadar anlatcam dua et benim icin

Canim kullaniyorum bende bu ay baslamistim ama bat 12 temmuz var yok diyemem bilmiyorum kismet yani ama hamile kalsam her detayina kadar anlatcam dua et benim icin
İnş canım rabbim iyi haberler aldırsın sana inş gönlüne göre olsun İnt te araştırdım biraz da faydasını gören çok olmuş bize de fayda eder umarım

Bana da doktorum verdi. Ikinci ayi tamamlamak uzereyim. Gorucez sonuclari. Ama okudugum kadariyla bazilari ilk ayinda kalmis hamile

Bana da doktorum verdi. Ikinci ayi tamamlamak uzereyim. Gorucez sonuclari. Ama okudugum kadariyla bazilari ilk ayinda kalmis hamile
Canim sen inofolik combi hapini mavi kocaman bi hap zaten gunde kac tane aliyosun sabah ve aksam mi aldin gunde 2 yani nasil tavsiye etti doktorun

evet bende okudum bikaç yerde ilk kullanımda kalmış kimisi
dr ne için önerdi size ? ben eczaneci önerisiyle aldım adet düzensizliğim vs yok benim

Canim sen inofolik combi hapini mavi kocaman bi hap zaten gunde kac tane aliyosun sabah ve aksam mi aldin gunde 2 yani nasil tavsiye etti doktorun
aynen bende bunu merak ediyorum canım
ben günde bi tane alıyorum sabah tok karnına:)
sen nasıl alıyosun

KIZLAR İNOFOLİC COMBİ Yİ GENELDE DOKTORLAR PKO OLANLARA VERİYOR. 4.5 AYDIR BENDE KULLANIYORUM.

Benim insulin direncim var. Sekeride dengeliyormus birde uzun suredir hamile kalamadim diye cok doktora gittim ama bu doktor verdi vardir bi hayir diyorum

Back