Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde 1 tane içmemi söylemişti. Bu ay denemelere başladım. İlaca da aynı zamanda başlayayım dedim ama bi kaç gün ara verdim düzenli kullanamadım. Kilo aldırmasından da korkuyorum bir yandan.
Bende gunde 1 tane iciyorum kilo verdirdigini duydum

Vitamin ama kilo aldirirmi acaba ben 1 ay kullandim almadim ama oyle diyince korktum bak simdi :)
İnan ben de bilmiyorum iştahım pek artmadı aslında. Ama artık düzenli kullanmam gerek. Çok korkuyorum kilo almaktan ama olur da alırsam bebek uğruna bir kaç kiloya katlanmalıyım sanırım:)

İnan ben de bilmiyorum iştahım pek artmadı aslında. Ama artık düzenli kullanmam gerek. Çok korkuyorum kilo almaktan ama olur da alırsam bebek uğruna bir kaç kiloya katlanmalıyım sanırım:)

Bana aldirmadi sanmiyorm kili aldirdigini pkolular kilo almaya meyillidir onlar icin yapilmis bi ilacin kilo aldirdigini sanmam canim ya. Sen ne zamandir istiyosn bebis :)?

Aaa ne güzel ben pek araştırmadım kilo olayını folik asitlerin kilo aldırdığı söylenince korktum sadece bu belki farklıdır. Öyleyse çok daha iyi tabii.

Bu ilac aslinda folik asit degil. Inozitol var icerisinde yumurtanin kaliteli olmasini saglayan bi madde icerisinde folik asitte var ama baska vitaminlerde bulunuyo. Folik asitte sadece o vitamin varsa bu ilacta daha fazla vitaminler var

Bana aldirmadi sanmiyorm kili aldirdigini pkolular kilo almaya meyillidir onlar icin yapilmis bi ilacin kilo aldirdigini sanmam canim ya. Sen ne zamandir istiyosn bebis :)?
Ben daha bu ay başladım bebek denemelerine. Son 1 yıldır adetimde azalma olmuştu doktora gittim hormon testi rahim filmi her şeyimin normal olduğunu söyledi ama amh bana düşük geldi çok korktum daha fazla uzatmadan başlayayım dedim bat 10 ağustos ama bu ay bir şey yok sanırım.

Ben daha bu ay başladım bebek denemelerine. Son 1 yıldır adetimde azalma olmuştu doktora gittim hormon testi rahim filmi her şeyimin normal olduğunu söyledi ama amh bana düşük geldi çok korktum daha fazla uzatmadan başlayayım dedim bat 10 ağustos ama bu ay bir şey yok sanırım.

Kac yasindasin? Cok bekletmemen daha iyi olmus hemen isteyince olmasi cok zor oluyo cunku :) ilk ayinmis daha insallah cok bekletmeden rabbim nasip eder cok kafana takma cokda dusunme bence dusunmeyince daha cabuk oluyi ah bide biz aklimizdan cikarabilsek bizimde olcak belkide ama cok takiyorum ben

Kac yasindasin? Cok bekletmemen daha iyi olmus hemen isteyince olmasi cok zor oluyo cunku :) ilk ayinmis daha insallah cok bekletmeden rabbim nasip eder cok kafana takma cokda dusunme bence dusunmeyince daha cabuk oluyi ah bide biz aklimizdan cikarabilsek bizimde olcak belkide ama cok takiyorum ben
Siz ne kadardir deniyosunuz bizim 6 ay oldu

Siz ne kadardir deniyosunuz bizim 6 ay oldu

1 yil oldu bizim pko illeti yuzunden olmadi hic yumurtam gelismiyodu malesef . Doktorlarda 1 yil dolmadigi icin hic bi tedaviye baslamadilar 1 yilim cope gitti bende kendi kendime tedavi uygulamaya calistm en azndan suan hormonlarm duzeldi sadece yumurtaliklarm pko gorunumunde o kadar. Ilk defa bu ay catlatma ignesi oldum sonucumu bekliyorm insallah tutmustur

30 yaşındayım canım. 3 yıllık evliyim daha önce düşünmediğim halde gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı. Sonrasında da korundum bu olaylardan sonra beklemeyeyim dedim ama senin de dediğin gibi bekleyince daha zor oluyormuş benim bir de bu adet azalması var şimdi bebek olmasa bile bu ay adetim nasıl olacak acaba menopoza mı giriyorum diye daha fazla stres yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun sen de bebeğine canım. Senin ne kadar oldu?

1 yil oldu bizim pko illeti yuzunden olmadi hic yumurtam gelismiyodu malesef . Doktorlarda 1 yil dolmadigi icin hic bi tedaviye baslamadilar 1 yilim cope gitti bende kendi kendime tedavi uygulamaya calistm en azndan suan hormonlarm duzeldi sadece yumurtaliklarm pko gorunumunde o kadar. Ilk defa bu ay catlatma ignesi oldum sonucumu bekliyorm insallah tutmustur
Umarim tutmuştur catlatma iğnesini doktor mu onerdi sen mi istedin

30 yaşındayım canım. 3 yıllık evliyim daha önce düşünmediğim halde gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı. Sonrasında da korundum bu olaylardan sonra beklemeyeyim dedim ama senin de dediğin gibi bekleyince daha zor oluyormuş benim bir de bu adet azalması var şimdi bebek olmasa bile bu ay adetim nasıl olacak acaba menopoza mı giriyorum diye daha fazla stres yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun sen de bebeğine canım. Senin ne kadar oldu?

1 yil oldu benimde 25 yasindayim ben ama yasla hic bi ilgisi yok bence bu ya kader kismet iste. Bu yasta menepoz olurmu sen hic kafana takma dusunme rabbim insallah nasip eder cok bekletmeden. Benimde gecen ay kimyasal gebeligim oldu dustu dusukler cok yipratiyo insani

Doktorumu degistirdim canim hemen tedaviye baslamak istedi cok iyi bi doktor yumurtamin gelistigini ve 2 tane oldugunu gorunce sansa birakmak istemedi catlatma ignesi yapti
Sansliymissin iyi doktor bulmak zor

Aynrn oyle 1 yildir gitmedigim doktor kalmamisti hic biri hic bisey yapmadi sonunda iyi bi doktor buldum
Bende 1 yil olmadan bisey varsa ciksin tedavi edilsin istiyorum ama 1 yil olmadan ciddiye almiyolar

O yuzden gittigin doktorlarda 1 yil doldu de bence yoksa 1 yil dolmadan hic bisey yapmazlar benim gbi bosa beklemis olursun canim
En son gittigimde oyle dedim hormon testini yaptilar sonra hemen egitim arastirmaya git esinle dedi dogru duzgun ilgilenmedi

• Beğen
Reactions: Acy
Nerde yasiyosun ? Ozelde ilgileniyolar bitek baska turlu devlette hic ilgilenmiyolar ya

Back