Gebeliğe Hazırlık Inofolic combi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar ben pco değilim yani doktor oyle bir tani koymadi ama hormon testinde lh biraz yuksek çıktı cok onemli degil dedi doktor 6 aydir bebek icin deniyoruz ama daha tutturamadik :) bu ay inofolic combi kullanmaya basladim bu ilaci kullananlariniz varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Merhaba canim oncelikle rabbim insallah hamile kalmani nasip eder :) ben pkoluyum inofolic combiyi nette kesfetmistm doktorum vermemisti 1 senedir bebek sahibi olamiyoruz. Aldim kullanmaya basladm lh hormonumu 28 den 6 ya dusurdu. Ve 1 yildir hic yumurtam gelismemisti bu ay onun sayesinde 2 yumurtam gelisti 20 mm oldu normalde en buyuk 13 mm olurdu. Doktor bile cok sasirdi ve artik pko olmadigimi soyledi. 1 ay kullandim ve bama cok etki etti asla birakmam o ilaci. Guzel bir vitamin bu ay yumurtam gelisti bakalim bat i bekliyorm insallah guzel haberler alirim :) mutlaka kullanmani tavsiye ederm bana fayda etti

Bende bugun 2. Hapi ictim hergun 1 tane iciyorum pco olmadigim icin sen kac tane iciyorsun. Umarim bu ay hamile kalirsin

Bende bugun 2. Hapi ictim hergun 1 tane iciyorum pco olmadigim icin sen kac tane iciyorsun. Umarim bu ay hamile kalirsin

Ben sabah aksam iciyorm gunde 2 tane. Insallah sagol umarim sende bu ay hamile kalirsin canim bu ilac yumurta kalitesini falan arttiriyo

Ben sabah aksam iciyorm gunde 2 tane. Insallah sagol umarim sende bu ay hamile kalirsin canim bu ilac yumurta kalitesini falan arttiriyo
Peki yumurtlamaya kadar mi iciyosun yoksa hic birakmadan devam mi ediyorsun

Adetin 3. Gunu yapildi dmi lh biraz yuksek ama oyle cok buyuk bi problem olcagini sanmiyorm digerleride normal gozukuyo canim
Aynen adetin 3. Gunu fsha gore lh yuksek evet birde ostrojen dusuk sanki

Bende kendim aldim gunde 1 tane içiyorum kimyasal bisey olmadigindan zararı olmaz diye dusundum

Bu ilac pkolular icin yapilmis bi ilac yumurta kalitesini arttirip bizim duzensiz hormonlarimizi duzenliyo. siz pko olmadiginiz icin bi etki gorememis olabilirsiniz ama benim lh hormonumu dusurdu ve yumurtlamami sagladi. Belki farkinda degildiniz ama yumurtanizi kaliteli olmasini saglamis olabilir sonucta her ay dollenme olucak diye kesin bisey yok. Pkolu olmayanlarda ise yaramamis olabilir. Benim bi arkadasm ileri derece pkosdu 6 ay adet olmadi bu ilaci 3 ay kullandi adet olmadan hamile kalmisti. Dedigim gbi sadece pkolulaea yarar sagliyo olabilir

Bence mutlaka etki ediyodur hormonlara ama herkeste ayni olmaz tabi benim bu ay ilk kullanimim bakalim bana nasil etki edecek

Ben pko lu değilim doktorum hamilelik düşündüğümü söylediğimde folik asit yerine verdi bu ilacı hamileliğe kadar kullanmamı söyledi. Hamilelik olunca başka bir ilaçla devam ederiz dedi.

Ben pko lu değilim doktorum hamilelik düşündüğümü söylediğimde folik asit yerine verdi bu ilacı hamileliğe kadar kullanmamı söyledi. Hamilelik olunca başka bir ilaçla devam ederiz dedi.
Gunde kac tane icmeni soyledi peki sende hic ara vermeden devam mi ediyorsun

Gunde kac tane icmeni soyledi peki sende hic ara vermeden devam mi ediyorsun
Günde 1 tane içmemi söylemişti. Bu ay denemelere başladım. İlaca da aynı zamanda başlayayım dedim ama bi kaç gün ara verdim düzenli kullanamadım. Kilo aldırmasından da korkuyorum bir yandan.

Günde 1 tane içmemi söylemişti. Bu ay denemelere başladım. İlaca da aynı zamanda başlayayım dedim ama bi kaç gün ara verdim düzenli kullanamadım. Kilo aldırmasından da korkuyorum bir yandan.

Vitamin ama kilo aldirirmi acaba ben 1 ay kullandim almadim ama oyle diyince korktum bak simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…