İnnovita ve laboquick testleri

tina010101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
11
4
1
25
Kızlar selam bende pcos var 5 aydır laboqucik kullanıyordum sadece 1 kere pik gördüm ve elimde ki laboquick testleri azalınca innovita testini denemek istedim ama hangisinin doğru sonuç vereceğini bilemediğim için iki testi de aynı anda yaptım laboquick silik çizgi çıkartırken innovita baya belirgin çizgiler çıkartıyor doğruluk oranı nedir hangisine güvenmeliyim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
İnnovita da sol taraf laboquickte ise sağ taraf test kısımları

Ben de iki aydır laboquick kullanıyorum malesef hep silik çizgiler çıkarıyo fotoğraftaki gibi. Eğer regl olursam innovita alacağım bi dahaki ay için. Silik gözükünce insan pik mi değil mi anlayamıyor o yüzden ben laboquick markasına çok güvenemiyorum şuan

5 6 ayda sadece 1 kere pik çıkarttı laboquick ve çok güvenilir bi marka gibiydi ama bilemedim innovita ise daha belirgin ama pcosla bi ilgisi var mı bilemedim

Bende pcos yok ama testler aynı fotoğraftaki gibi silik, pik olup olmadığı anlaşılmıyor bile. Sanmıyorum bi ilgisi olduğunu o yüzden ama diğer markayı hiç denemedim tabi ikisini de deneyenler daha iyi yorumlayacaktır

O zaman sende eğer innovita testini alırsan sonucunu burada paylaşır mısın pcos yokken nasıl sonuç veriyor acaba

Ben innovita kullanıyorum çok memnunum gerçekten pik gördüğüm gün doktoruma gittim yumurtan büyümüş olgunlaşmış çatlmak üzere dedi ertesi gün yaptım test çatlamıştı o günü bugündür innovita alıyorum bende hep farklı markalar kullandım

Peki sende pcos var mı

Pikmiydi testiniz peki doktorunuz yumurtanın büyüdüğünü söylediğinde

Kızlar aynı durumdan muzdaribim geçen ay yine ikisi de koyu gibiydi bu ay hep silik çıkıyor labaquick sinir oldum yarın gidip doktora baktıracağım boşuna günler gitti belki de çatladı yani

Selam canım bende innotiva kullanıyorum ilk defa başladım 8 martta adetim bitti ertesi gün hemen başladım kullanmaya 9 martta beri ve aşırı hassas o yüzden direk belli ediyor ben memnun kaldım pcosluyum ve yumurtlamı hiç bir zaman takip edemiyordum bu ay takip ederken yumurtlamamı öğrendim ve değerlendirdim şimdide adet günümü
Bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz ben ilk aydan yumurtlamamı bu ınnotiva ile hemen öğrenmiş oldum bu da yaptığım testler bakabilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 23
Ben 2 aydır innovita kullanıyorum ve çok memnunum çok hassas tam yumurtlamadan 14 gün sonra regl oldum doğru çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…