- 11 Temmuz 2024
- 81
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi volkietolkie
Teşekkür ederim sanırım piki bekleyeceğimTam olmamış sanırım ama bugünü de değerlendirebilirsin canım
Bence değerlendir derim pikten önceki gün değerlendirip hamile kalan da çok oluyorTeşekkür ederim sanırım piki bekleyeceğim
Bence de değerlendirinnnnÇok sağol canım bilgiler için
Merhaba acaba gebelik oluştu mu?bu ay benimde çok aşırı koyulaşmadan bi anda silikleşti ben saat ve sıvı alımı dikkat etmemiştim bak bende ekliyorum görselli
Eki Görüntüle 3479820
hayır , ama pik ve çatlama doğru imiş onu onaylamış oldumMerhaba acaba gebelik oluştu mu?
Merhabalar. Ben de 23 Eylülde pik gördüm. 21 Eylülde yumurtlama olacağını bilmeden değerlendirmiştim. Hangi günleri değerlendirmek gerekir ? Görsel yüklüyorumBu şekilde görmüştüm hamile kaldığım ay örnek olması adına ekliyorum. En kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah
23-24 Eylülde değerlendirme oldu mu ?Merhabalar. Ben de 23 Eylülde pik gördüm. 21 Eylülde yumurtlama olacağını bilmeden değerlendirmiştim. Hangi günleri değerlendirmek gerekir ? Görsel yüklüyorum
21-23-24 değerlendirme oldu. 25inde olmadı. Bugün de olsa mı olmasa mı bilmiyorum23-24 Eylülde değerlendirme oldu mu ?
Ben sadece pik değerlendirip hamile kalmıştım, catlamadan 24 saat sonra yumurta işlevsiz kalıyor diye biliyorum doğru zamanları degerlendirmissin inşallah olmuştur bebiş21-23-24 değerlendirme oldu. 25inde olmadı. Bugün de olsa mı olmasa mı bilmiyorum
İnşallah çok istiyorumBen sadece pik değerlendirip hamile kalmıştım, catlamadan 24 saat sonra yumurta işlevsiz kalıyor diye biliyorum doğru zamanları degerlendirmissin inşallah olmuştur bebiş
Merhaba benim de bu şekilde oldu anlayamadım oldu mu olmadı mı gebelik var mı inşallahbu ay benimde çok aşırı koyulaşmadan bi anda silikleşti ben saat ve sıvı alımı dikkat etmemiştim bak bende ekliyorum görselli
Eki Görüntüle 3479820