Ay baksanız çok iyi olur bugün gidip kan testi vercem.beta HCG kaç olması gerekiyorEvet çok şükür 10 haftalık oldum.. sizinde böyle mi çıktı kaç gün var reglinize atar mısınız bakalım
Fotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflarEvet çok şükür 10 haftalık oldum.. sizinde böyle mi çıktı kaç gün var reglinize atar mısınız bakalım
Sol atta dosya ekle var Atas şeklinde olmuyor mu? 5-10 un üzerinde çıkarsa hamissiniz.. haber verin mutlaka hadi hayırlısı olsunFotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflar
Kaç tane test yaptınız? Her yapılan testte daha koyu çıkması gerekiyor.. mesela benim sabah ilk idrarla yaptığım daha da koyulaşmıştı..Fotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflar
Benim sabah ilk ıdrarla yapmadım 3. İdrarla yaptmKaç tane test yaptınız? Her yapılan testte daha koyu çıkması gerekiyor.. mesela benim sabah ilk idrarla yaptığım daha da koyulaşmıştı..
5 in üzerinde cikarsami yoksa 10 un üzerinde çıkarsa miBenim sabah ilk ıdrarla yapmadım 3. İdrarla yaptm
Verdiniz mi test?5 in üzerinde cikarsami yoksa 10 un üzerinde çıkarsa mi
Test verdim kan sonucum beta referans aralığı -- değer 157 yazıyor bu ne demek birde değer normal yaziyorVerdiniz mi test?
Ay tebrikler hamissinizzzzzTest verdim kan sonucum beta referans aralığı -- değer 157 yazıyor bu ne demek birde değer normal yaziyor
Deger artarmiAy tebrikler hamissinizzzzz
Artar artarDeger artarmi
Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3
Kızlar merhaba benimde reglime 3 gün var . İlk idrarla test bu şekilde hafif pembe silik bir çizgi var. Pozitif olabilir mi. Yumurtlamanın 11. Günü diye böyle silik çıkmıştır diye düşünüyorum ve belirtilerimde var.Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3 gün vardı
İkinci çizgi var gibi gözüküyor yarın sabah tekrar yapın istersenizKızlar merhaba benimde reglime 3 gün var . İlk idrarla test bu şekilde hafif pembe silik bir çizgi var. Pozitif olabilir mi. Yumurtlamanın 11. Günü diye böyle silik çıkmıştır diye düşünüyorum ve belirtilerimde var.
Eki Görüntüle 3514535
Sizinde bu şekildeymiş galiba ondan direk size yazdımİkinci çizgi var gibi gözüküyor yarın sabah tekrar yapın isterseniz
Evet üç gün varken bu şekilde çıkmıştı kan verdiğimde değerim 126 çıktı daha çok küçüktü. Şimdi 20 haftalık oldu inşallah sizinde bebeğiniz sizinledirSizinde bu şekildeymiş galiba ondan direk size yazdım
Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinEvet üç gün varken bu şekilde çıkmıştı kan verdiğimde değerim 126 çıktı daha çok küçüktü. Şimdi 20 haftalık oldu inşallah sizinde bebeğiniz sizinledir
Teşekkür ederimÇok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinAdeti günümün gelmesini bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah bende hamileyimdir dua edin benim için olur mu
Tamam öyle yapacağım çok teşekkür ederim.Teşekkür ederimerken öğrenince insan panik oluyor bencede adet gününü bekle kesin sonuç alırsın bütün dualarım seninle
Bazı markalarda böyle sıkıntılar oluyor ama benim başıma gelmedi çizgi hemen çıktıysa bence var gözüküyorTamam öyle yapacağım çok teşekkür ederim.Evet şuan bile sevinsem mi bilemiyorum merak içerisindeyim bazıları bu marka için yalancı pozitif gösteriyor ve bu kadar silik pozitif sayılmaz demiş forumda. Beklemekten başka çare yok inşallah benimledir