Ay baksanız çok iyi olur bugün gidip kan testi vercem.beta HCG kaç olması gerekiyorEvet çok şükür 10 haftalık oldum.. sizinde böyle mi çıktı kaç gün var reglinize atar mısınız bakalım
Fotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflarEvet çok şükür 10 haftalık oldum.. sizinde böyle mi çıktı kaç gün var reglinize atar mısınız bakalım
Sol atta dosya ekle var Atas şeklinde olmuyor mu? 5-10 un üzerinde çıkarsa hamissiniz.. haber verin mutlaka hadi hayırlısı olsunFotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflar
Kaç tane test yaptınız? Her yapılan testte daha koyu çıkması gerekiyor.. mesela benim sabah ilk idrarla yaptığım daha da koyulaşmıştı..Fotoğraf atamıyorum buraya elmde test var aclmyor bir türlü fotograflar
Benim sabah ilk ıdrarla yapmadım 3. İdrarla yaptmKaç tane test yaptınız? Her yapılan testte daha koyu çıkması gerekiyor.. mesela benim sabah ilk idrarla yaptığım daha da koyulaşmıştı..
5 in üzerinde cikarsami yoksa 10 un üzerinde çıkarsa miBenim sabah ilk ıdrarla yapmadım 3. İdrarla yaptm
Verdiniz mi test?5 in üzerinde cikarsami yoksa 10 un üzerinde çıkarsa mi
Test verdim kan sonucum beta referans aralığı -- değer 157 yazıyor bu ne demek birde değer normal yaziyorVerdiniz mi test?
Ay tebrikler hamissinizzzzzTest verdim kan sonucum beta referans aralığı -- değer 157 yazıyor bu ne demek birde değer normal yaziyor
Deger artarmiAy tebrikler hamissinizzzzz
Artar artarDeger artarmi