İnnovita gebelik testi

Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3

Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3 gün vardı
Kızlar merhaba benimde reglime 3 gün var . İlk idrarla test bu şekilde hafif pembe silik bir çizgi var. Pozitif olabilir mi. Yumurtlamanın 11. Günü diye böyle silik çıkmıştır diye düşünüyorum ve belirtilerimde var.
Eki Görüntüle 3514535

Eklentiler

• 1000018549.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 15
Evet üç gün varken bu şekilde çıkmıştı kan verdiğimde değerim 126 çıktı daha çok küçüktü. Şimdi 20 haftalık oldu inşallah sizinde bebeğiniz sizinledir
Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Adeti günümün gelmesini bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah bende hamileyimdir dua edin benim için olur mu

Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Adeti günümün gelmesini bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah bende hamileyimdir dua edin benim için olur mu
Teşekkür ederim erken öğrenince insan panik oluyor bencede adet gününü bekle kesin sonuç alırsın bütün dualarım seninle

Teşekkür ederim erken öğrenince insan panik oluyor bencede adet gününü bekle kesin sonuç alırsın bütün dualarım seninle
Tamam öyle yapacağım çok teşekkür ederim. Evet şuan bile sevinsem mi bilemiyorum merak içerisindeyim bazıları bu marka için yalancı pozitif gösteriyor ve bu kadar silik pozitif sayılmaz demiş forumda. Beklemekten başka çare yok inşallah benimledir

Bazı markalarda böyle sıkıntılar oluyor ama benim başıma gelmedi çizgi hemen çıktıysa bence var gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…