- 13 Mart 2024
- 374
- 201
- 35
Hayırlısıyla olur insallah.. bende çok çaresiz zamanlar yaşadım bol Meryem suresi hacamat öneririm..Pcosum bu arada gecikmeyi bekleyim en iyisi test falan yok zaten evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla olur insallah.. bende çok çaresiz zamanlar yaşadım bol Meryem suresi hacamat öneririm..Pcosum bu arada gecikmeyi bekleyim en iyisi test falan yok zaten evde
Ama bence bu ay haber alırız sizdenPcosum bu arada gecikmeyi bekleyim en iyisi test falan yok zaten evde
Tamam canım dinleyeceğim . Harcamat yapmayı düşünüyorum ama nasıl oluyor vs hiç bakmadım . Bi araştırıp yapayım :) hiç bi belirtim yok dedem yeridir . Dün kasıklarım ağrıdı sadece . Ama ilk defa böyle leke gördüm hayırlısı olur inşallahHayırlısıyla olur insallah.. bende çok çaresiz zamanlar yaşadım bol Meryem suresi hacamat öneririm..
Burdan haber ver olur mu? Eğer gebelik olmazsa hacamatı bana sırta ve kuruk sokumuna yapıp, boynuma ve kırık sokumunda sülük koymuslardi. Yapab hemşireydi dualarla yapmıştı. Bende abdetli gitmiştim. Önceki gün hacamat günü ve ertesi gün hayvansal gıda ve cinsel perhiz oluyor. Ben reglimin bitince hemen gitmiştim. O ay çok umutluydum olmamıştı.. ertesi ay oldu.. yaptıranlarda benim gibi sonraki ay diyorlardı ama sonraki aya umut edememiştim..Tamam canım dinleyeceğim . Harcamat yapmayı düşünüyorum ama nasıl oluyor vs hiç bakmadım . Bi araştırıp yapayım :) hiç bi belirtim yok dedem yeridir . Dün kasıklarım ağrıdı sadece . Ama ilk defa böyle leke gördüm hayırlısı olur inşallah
Tamam canım ederim inşAllah O sülüklerle durur muyum hiç bilmiyorum insan her yolu deniyor vala . Benim 2. Gebeliğim olucak ilki sürpriz olmuştu beklemediğimiz bi anda . Şuan 4 yaşında . 2 . Düşünüyoruz ama baya yoruldum mart ayından beri sürekli umut bekleme yıpranıyor insan. İlk gebeliğim süpriz olunca 2. Baya zorluyor . Hiç böyle zor olacağını asla düşünmemiştim . Rabbim kolaylık versin hepimize sağlıklı bişekilde yavrularımıza kavuşalımBurdan haber ver olur mu? Eğer gebelik olmazsa hacamatı bana sırta ve kuruk sokumuna yapıp, boynuma ve kırık sokumunda sülük koymuslardi. Yapab hemşireydi dualarla yapmıştı. Bende abdetli gitmiştim. Önceki gün hacamat günü ve ertesi gün hayvansal gıda ve cinsel perhiz oluyor. Ben reglimin bitince hemen gitmiştim. O ay çok umutluydum olmamıştı.. ertesi ay oldu.. yaptıranlarda benim gibi sonraki ay diyorlardı ama sonraki aya umut edememiştim..
Canım gynoseed kullandınmıHayırlısıyla olur insallah.. bende çok çaresiz zamanlar yaşadım bol Meryem suresi hacamat öneririm..
Suluk benim için de sürpriz olmuştu orda dedim e hadi tamam Allah bağışlasın kuzum.. bence yerleşme kanaması olduysa vardır..Tamam canım ederim inşAllah O sülüklerle durur muyum hiç bilmiyorum insan her yolu deniyor vala . Benim 2. Gebeliğim olucak ilki sürpriz olmuştu beklemediğimiz bi anda . Şuan 4 yaşında . 2 . Düşünüyoruz ama baya yoruldum mart ayından beri sürekli umut bekleme yıpranıyor insan. İlk gebeliğim süpriz olunca 2. Baya zorluyor . Hiç böyle zor olacağını asla düşünmemiştim . Rabbim kolaylık versin hepimize sağlıklı bişekilde yavrularımıza kavuşalım
Benim de bugün böyle çıktı hayırlısıKızlar selam, İnnovita gebelik testi için bi çok yorum var ve yalanci pozitif gösteriyor deniliyor.. O yüzden çok heveslenemiyorum. Yarın regli günüm ve hiç ağrım yok.. sizlerin yorumu nedir?
İşte bazıları da yumurtlama kanaması diyor araştırdığım kadarıyla offf bakalım yarın bi test alırım yarın olmam gerekiyor ♀Suluk benim için de sürpriz olmuştu orda dedim e hadi tamam Allah bağışlasın kuzum.. bence yerleşme kanaması olduysa vardır..
Benim kaset testte aşırı aşırı hayalet çıkmıştı.. iyice bak o zaman.. regli olmadıkça umut hep var.. benimde hiç belirtim yok telaşlanıyorum hayırlısıİşte bazıları da yumurtlama kanaması diyor araştırdığım kadarıyla offf bakalım yarın bi test alırım yarın olmam gerekiyor ♀
Ben uygulamadan ayarlamıştım regli tarihimi döngü olarak 28 ayarlamış kendini . Ama çok düzensizim . Normalde telefona göre de yarın olması gösteriyor offff . Çöz çözebilirsen Kuruma çizgisidir canım o . Çok sonradan çıkmışsa. Bende çok yanıldım silik gördüm nasıl seviniyordum ama bende istiyorum ama eşim o daha çok istiyor geçen sana süprizim var dedim hamile misin dedi içim gitti . Bende düzenli spor yapıyorum baya inceldim fark ediyorum . Yememe de dikkat ediyorum günde 1 saat evde spor yapıyorum yürüyüş de yapabildiğim kadar 1 saat fazla yapıyoruz oğlumla . Şimdi havalar soğuyor sporu sabah akşam olarak ayarlıycam Allah yardımcımız olsunBenim kaset testte aşırı aşırı hayalet çıkmıştı.. iyice bak o zaman.. regli olmadıkça umut hep var.. benimde hiç belirtim yok telaşlanıyorum hayırlısı
3-5 kg verince bile insanın özgüveni geliyor . Önceden askılı pek giymezdim kollarımdan ötürü ama şimdi 2 beden sıkı gösterdiğim içim rahatça giyiniyorum eşim bile fark ediyor farklı bakıyor .Allah var vermeden önce de asla kilom hakkında yorum dahi yapmaz . Sen nasıl sağlıklı hissediyorsan öyle yap diyordu .Benim kaset testte aşırı aşırı hayalet çıkmıştı.. iyice bak o zaman.. regli olmadıkça umut hep var.. benimde hiç belirtim yok telaşlanıyorum hayırlısı
Bende elendimBenim kaset testte aşırı aşırı hayalet çıkmıştı.. iyice bak o zaman.. regli olmadıkça umut hep var.. benimde hiç belirtim yok telaşlanıyorum hayırlısı
Oyyyy olsun olacakkk hayırlı vakitteBende elendim
acelem yok canım hayırlısıyla vakti zamanı gelince nasip olur inşallah hepimize :) sevindiğim tek şey döngümün düzgün olması . Geçen ay 58.günde regli oldum . Bu ay 28 şükürOyyyy olsun olacakkk hayırlı vakitte
Yeni gördümBenim de bugün böyle çıktı hayırlısı
Merhaba yok kullanmadım evde duruyor, bi kaç ay daha olmazsa kullanırım diye düşündüm.. dr bana kullanma şimdilik dedi.. normal hayat akışında olsun demişti..Canım gynoseed kullandınmı
Sizin gebelik olustumu bu çizgiyleBenimde reglime 4 gün kala böyleydi hayırlısı yarın ola hayrola insallah
Evet çok şükür 10 haftalık oldum.. sizinde böyle mi çıktı kaç gün var reglinize atar mısınız bakalımSizin gebelik olustumu bu çizgiyle