İnnovita gebelik testi

Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3

Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3 gün vardı
Kızlar merhaba benimde reglime 3 gün var . İlk idrarla test bu şekilde hafif pembe silik bir çizgi var. Pozitif olabilir mi. Yumurtlamanın 11. Günü diye böyle silik çıkmıştır diye düşünüyorum ve belirtilerimde var.
Eki Görüntüle 3514535

Eklentiler

• 1000018549.jpg
    1000018549.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 15
Evet üç gün varken bu şekilde çıkmıştı kan verdiğimde değerim 126 çıktı daha çok küçüktü. Şimdi 20 haftalık oldu inşallah sizinde bebeğiniz sizinledir 🫶🏻
Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 Adeti günümün gelmesini bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah bende hamileyimdir dua edin benim için olur mu 🥰

Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 Adeti günümün gelmesini bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah bende hamileyimdir dua edin benim için olur mu 🥰
Teşekkür ederim 💜 erken öğrenince insan panik oluyor bencede adet gününü bekle kesin sonuç alırsın bütün dualarım seninle 💜

Teşekkür ederim 💜 erken öğrenince insan panik oluyor bencede adet gününü bekle kesin sonuç alırsın bütün dualarım seninle 💜
Tamam öyle yapacağım çok teşekkür ederim.💗 Evet şuan bile sevinsem mi bilemiyorum merak içerisindeyim bazıları bu marka için yalancı pozitif gösteriyor ve bu kadar silik pozitif sayılmaz demiş forumda. Beklemekten başka çare yok inşallah benimledir🥰

Tamam öyle yapacağım çok teşekkür ederim.💗 Evet şuan bile sevinsem mi bilemiyorum merak içerisindeyim bazıları bu marka için yalancı pozitif gösteriyor ve bu kadar silik pozitif sayılmaz demiş forumda. Beklemekten başka çare yok inşallah benimledir🥰
Bazı markalarda böyle sıkıntılar oluyor ama benim başıma gelmedi çizgi hemen çıktıysa bence var gözüküyor 😊

X