- 13 Mart 2024
- 374
- 201
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinde böyle miydi daha mı kırmızıydı acaba? Bende hiç belirti yok.. olmaması da umutlandırıyor hafif yanma var karnımın alt kısmında o da sanki.. göğüslerim hassas tabi.. yarını beklim ama sizce var mıBende innovita ile öğrendim gebeliğimi. Adet belirtileri ile aynıydı belirtiler
Kuzum dedim ya senin baya belli yalancı olcanı sanmıyorumKızlar selam, İnnovita gebelik testi için bi çok yorum var ve yalanci pozitif gösteriyor deniliyor.. O yüzden çok heveslenemiyorum. Yarın regli günüm ve hiç ağrım yok.. sizlerin yorumu nedir?
Ayyy aminnnn… yarın haber vercem sizeKuzum dedim ya senin baya belli yalancı olcanı sanmıyorum
Bekliyorum güzel haberlerini canımAyyy aminnnn… yarın haber vercem size
Benimde reglime 4 gün kala böyleydi hayırlısı yarın ola hayrola insallahBenimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3 gün vardı
Güzel haberler alacağınıza inanıyorumBenimde reglime 4 gün kala böyleydi hayırlısı yarın ola hayrola insallah
Amin insallah sanırım Suan heyecanlıyım ama umudum az, yarın haber vereceğim ilginiz için teşekkürlerGüzel haberler alacağınıza inanıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inovita testi genellikle ovülasyon testiyle alıyorlar siz de bu şekilde mi gebe kaldınız acabaBeta 191 darısı isteyen herkese aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
Evet onlarla aldım ve ovulasyonunu yapmadım, bir gebe in günlüğü ebru hanımın ovulasyonunu yaptım.. hiç inanmamıştım bu gebelik testine nasip oldu çok teşekkür ederim istiyorsanız darısı başınıza en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlaHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inovita testi genellikle ovülasyon testiyle alıyorlar siz de bu şekilde mi gebe kaldınız acaba
Size zahmet olmazsa ovülasyon testini nasıl uyguladınız neye dikkat ettiniz kaçıncı gün yumurtlama gördünüz yazabilir misiniz ben ilk defa kullanıyorum daEvet onlarla aldım ve ovulasyonunu yapmadım, bir gebe in günlüğü ebru hanımın ovulasyonunu yaptım.. hiç inanmamıştım bu gebelik testine nasip oldu çok teşekkür ederim istiyorsanız darısı başınıza en kısa zamanda hayırlısıyla hayırla
Kızlar selam, İnnovita gebelik testi için bi çok yorum var ve yalanci pozitif gösteriyor deniliyor.. O yüzden çok heveslenemiyorum. Yarın regli günüm ve hiç ağrım yok.. sizlerin yorumu nedir?
ya maşAllah sizde de var benimde 3 günüm maldı . Geçen hafta pazartesi Salı kahverengi lekem geldi peçetelik. Ama yumurtlama kanamasının yerleşme mi anlamadım . Kasıklarım çok ağrıyor adet ağrısı giviBenimde reglime 4 gün kala böyleydi hayırlısı yarın ola hayrola insallah
27 gün arayla regli oluyorumSize zahmet olmazsa ovülasyon testini nasıl uyguladınız neye dikkat ettiniz kaçıncı gün yumurtlama gördünüz yazabilir misiniz ben ilk defa kullanıyorum da
ay insallah bence test yapınya maşAllah sizde de var benimde 3 günüm maldı . Geçen hafta pazartesi Salı kahverengi lekem geldi peçetelik. Ama yumurtlama kanamasının yerleşme mi anlamadım . Kasıklarım çok ağrıyor adet ağrısı givi
Cevapladım insallah nasip olurSize zahmet olmazsa ovülasyon testini nasıl uyguladınız neye dikkat ettiniz kaçıncı gün yumurtlama gördünüz yazabilir misiniz ben ilk defa kullanıyorum da
Pcosum bu arada gecikmeyi bekleyim en iyisi test falan yok zaten evdeay insallah bence test yapın