İnnovita gebelik testi

elay89

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2024
374
201
35
Kızlar selam, İnnovita gebelik testi için bi çok yorum var ve yalanci pozitif gösteriyor deniliyor.. O yüzden çok heveslenemiyorum. Yarın regli günüm ve hiç ağrım yok.. sizlerin yorumu nedir?

Eklentiler

• IMG_1030.jpeg
    IMG_1030.jpeg
    115,9 KB · Görüntüleme: 346
Bende innovita ile öğrendim gebeliğimi. Adet belirtileri ile aynıydı belirtiler
Sizinde böyle miydi daha mı kırmızıydı acaba? Bende hiç belirti yok.. olmaması da umutlandırıyor hafif yanma var karnımın alt kısmında o da sanki.. göğüslerim hassas tabi.. yarını beklim ama sizce var mı

Benimki sizinkinden daha silikti ilk idrarla yapmıştım ama daha adetime 3 gün vardı

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-20-19-53-03-573_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-09-20-19-53-03-573_com.miui.gallery.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 299
Kızlar selam, İnnovita gebelik testi için bi çok yorum var ve yalanci pozitif gösteriyor deniliyor.. O yüzden çok heveslenemiyorum. Yarın regli günüm ve hiç ağrım yok.. sizlerin yorumu nedir?
Kuzum dedim ya senin baya belli yalancı olcanı sanmıyorum 🥹

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın🩷 inovita testi genellikle ovülasyon testiyle alıyorlar siz de bu şekilde mi gebe kaldınız acaba
Evet onlarla aldım ve ovulasyonunu yapmadım, bir gebe in günlüğü ebru hanımın ovulasyonunu yaptım.. hiç inanmamıştım bu gebelik testine nasip oldu 🌸 çok teşekkür ederim istiyorsanız darısı başınıza en kısa zamanda hayırlısıyla hayırla

Evet onlarla aldım ve ovulasyonunu yapmadım, bir gebe in günlüğü ebru hanımın ovulasyonunu yaptım.. hiç inanmamıştım bu gebelik testine nasip oldu 🌸 çok teşekkür ederim istiyorsanız darısı başınıza en kısa zamanda hayırlısıyla hayırla
Size zahmet olmazsa ovülasyon testini nasıl uyguladınız neye dikkat ettiniz kaçıncı gün yumurtlama gördünüz yazabilir misiniz ben ilk defa kullanıyorum da

Benimde reglime 4 gün kala böyleydi hayırlısı yarın ola hayrola insallah
ya maşAllah sizde de var🌼 benimde 3 günüm maldı . Geçen hafta pazartesi Salı kahverengi lekem geldi peçetelik. Ama yumurtlama kanamasının yerleşme mi anlamadım . Kasıklarım çok ağrıyor adet ağrısı givi 🥴

.11.gun yumurtlama gördüm ovulasyon testiyle
- yumurtalara doneminin 1. 2. Gününü ve bi 3 değil 4. Günü değerlendirdim
-
Size zahmet olmazsa ovülasyon testini nasıl uyguladınız neye dikkat ettiniz kaçıncı gün yumurtlama gördünüz yazabilir misiniz ben ilk defa kullanıyorum da
27 gün arayla regli oluyorum

X