Üzerinde yazar canmİnnovita gebelik testi nasıl uygulanır kaç dakika beklenir çubuk şeklinde test
Yazmıyo o yüzden sordum bilgi bulamadım yoksa baktım yaniÜzerinde yazar canm
Innova kullanmadım kuzum bilmiyorum ama onları belirlenen saniye kadar idrara batırıp bekliyorsun ama kaç saniye olduğunu bilmiyorumYazmıyo o yüzden sordum bilgi bulamadım yoksa baktım yani
İstiyorum 9 aydır hemde ama hiç gebelik testi yapmadm hep adeti bekledm günümde adette oldm ilk kez adetten birgün önce yapıcam inşallah pozitif çıkar dua edinben hiç kullanmadım bilmiyorum canım ama inşallah pozitif çıkar tabii istiyorsan
Pozitif görünüyor hayırlı olsunBakar mısınız şimdi yaptım 10 dk bekledm bozuk değildir demi
c çizgisi çok net değil başkalarınınkinde net bozk değildir demiPozitif görünüyor hayırlı olsun
Adetiniz geciktimi. Çizgi gayet belli daha yeni gebelik olduğundan böyle çıkarc çizgisi çok net değil başkalarınınkinde net bozk değildir demi
Hcg yazıyor testin üstündeCanım merhaba bu gebelik testi mi?
sanki yumurtlama testine benziyor çünkü.
Gecikmedi daha 13. Gün bugün yumurtlamadanAdetiniz geciktimi. Çizgi gayet belli daha yeni gebelik olduğundan böyle çıkar
Üstünde hcg yazıyo tatlım zatenCanım merhaba bu gebelik testi mi?
sanki yumurtlama testine benziyor çünkü.
Gayet normal yani silik çıkmasıGecikmedi daha 13. Gün bugün yumurtlamadan
Ne yapmam gerekiyo şimdi hala inanaıyorum dokuz ay sonra böyle gördüğüme adet gecikmesini bekleyeyim en iyisi demiGayet normal yani silik çıkması
İnan bilmiyorum 2 gün önce bende pozitifi gördüm ama hastaneye gidip kan tahlili yaptıramadım korkuyorum dışarı çıkmaya. Adet günün geçince tekrar test yap koyulaşır zaten sonrada kan batırmaya gidersin hayırlı olsun tekrarNe yapmam gerekiyo şimdi hala inanaıyorum dokuz ay sonra böyle gördüğüme adet gecikmesini bekleyeyim en iyisi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?