- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
Canım Allahın izniyle gebe sin sen. Git kan ver çok güzel koyulaşma olmuş.Kızlar en üstteki bugünkü test kan versem çıkarmı negatiften çok korkuyorum regl geçmesini bekliyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allahın izniyle gebe sin sen. Git kan ver çok güzel koyulaşma olmuş.Kızlar en üstteki bugünkü test kan versem çıkarmı negatiften çok korkuyorum regl geçmesini bekliyimmi
Belirtin var mıydı canım varsa nelerdiKızlar en üstteki bugünkü test kan versem çıkarmı negatiften çok korkuyorum regl geçmesini bekliyimmi
Hadi gel canım Şubat annelerineKızlar 5 dk içinde oldu lütfen cevap verin hamilemiyimm regl 4 gün var
Çıkar canim ben adetime 8 gün varken öğrendim yumurtlamadan sonra 14.gunde kanda çıktıKızlar en üstteki bugünkü test kan versem çıkarmı negatiften çok korkuyorum regl geçmesini bekliyimmi
AminnTebrik ederim gayet güzel görünüyor çizgi, bebeginiz cikmis yola bence bi kan verin çıkar mutlaka, Allah gonlunuzdekine kavuştursun insallah
İnsallahhh folik asiti bırakmıştım bu ay 9 ay dan sonra olmıcak dediğim ands oldu galiba hemen almam lazm dmisabrın varsa adet gününü bekle , hayırlı olsun bebiş yolda cnm
İnşallah canım benim inşallahCanım Allahın izniyle gebe sin sen. Git kan ver çok güzel koyulaşma olmuş.
İnsallahhh folik asiti bırakmıştım bu ay 9 ay dan sonra olmıcak dediğim ands oldu galiba hemen almam lazm dmi
Canımm bende çok buralarda gezer belirli takip ederdim ama şöyle söyliyim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim dokunmaya gelmiyordu çok hassaslaştı ve hala öyle az büyüdü ama çok şiştiler bidd föğüs ucunda damarlar oluştu. 3 gündür süren adet sancısı kramp var ve günün her saatinde az ds olsa hisettiriyor kendini bide sık idrar değilde doluluk hissi var sanki baskı gibi. Ağrılar bel ve alt karın ağrıları. Göz parlaması kaş kirpik karışması görmedim ben bide 3 gündür sivilce çıkardım ateşim 3 gündür 36.5- 37Belirtin var mıydı canım varsa nelerdi
İlşki sorun mu yaratıyor bilmiyordumm 3 gün once oldu ama ins bsey olmamıstrevet sakın ihmal etme , dr gitmeden başlayabilirsin ,
ilişkiye girme ağır kaldırma dikkat et,
İnsallahhhhhHadi gel canım Şubat annelerine
Sabrım yok ama negatften korkuyommsabrın varsa adet gününü bekle , hayırlı olsun bebiş yolda cnm
İlşki sorun mu yaratıyor bilmiyordumm 3 gün once oldu ama ins bsey olmamıstr
Benim yumurtlama geç oldu benimde ovulasyonun 14.günüÇıkar canim ben adetime 8 gün varken öğrendim yumurtlamadan sonra 14.gunde kanda çıktı
Sabrım yok ama negatften korkuyomm
İnsallahhh hamişimdr bklycem sanırımmmyarın sabah birkez daha yap ,
senin yerinde olsam günümün geçmesini beklerim inan çok büyük mutluluk adet gününde adet olmamak
Çok güzel açıklamışsın canım. Allah razı olsun . Amin inşallahCanımm bende çok buralarda gezer belirli takip ederdim ama şöyle söyliyim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim dokunmaya gelmiyordu çok hassaslaştı ve hala öyle az büyüdü ama çok şiştiler bidd föğüs ucunda damarlar oluştu. 3 gündür süren adet sancısı kramp var ve günün her saatinde az ds olsa hisettiriyor kendini bide sık idrar değilde doluluk hissi var sanki baskı gibi. Ağrılar bel ve alt karın ağrıları. Göz parlaması kaş kirpik karışması görmedim ben bide 3 gündür sivilce çıkardım ateşim 3 gündür 36.5- 37
Ayırt edebileceğin ne var derssn normal adet ağrıları gibi ama karnım ağırmıyorda acıyo gibi ve göğüslerim adete 2 gün kala acırdı ama yaklasık 2 haftadır sütyen takınca canım çok yanıyor umarım sen ve isteyen herkes sahip olur ve kesinlikle ovulasyon takip ettiğim için tuttuğunu düsünüyorum çünkü eşimdede bendede sorun yoktu 9 ay bekledk
Benim yumurtlama geç oldu benimde ovulasyonun 14.günü
Kuzum bu şekilde oldu ben 1-2-3 haziran ilşki oldu testim bitti çatlamasını göremedim 2 haziran pik saydımHayırlı olsun bacım bişey sorcam yumurtlaman tam olarak hangi tarihte olmuştu? Ve pikten itibaren mi saydın?