Kızlar 5 dk içinde oldu lütfen cevap verin hamilemiyimm regl 4 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siizn ağzınızdan bal damlıyor gerçekten mi ya allahım inşallah yarın kan vermelimiyim adetin geçmesini bekliyeyimmiCanım çizgin çok güzel ben buradayım anne diyor resmen . Hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim çokkEvet çizgi var canım ama yarın yeniden tekrarla
Bence yarın ilk idrarla tekrar test yap birazcık da olsa koyulaşma olursa hemen kan ver 2 günde bir de artış var mı diye baktır.Siizn ağzınızdan bal damlıyor gerçekten mi ya allahım inşallah yarın kan vermelimiyim adetin geçmesini bekliyeyimmi
Regl misin yoksa regl gununmu geçti anlamadım beklemeliyim derkenSiizn ağzınızdan bal damlıyor gerçekten mi ya allahım inşallah yarın kan vermelimiyim adetin geçmesini bekliyeyimmi
Regl günümw 4 gün var canmRegl misin yoksa regl gununmu geçti anlamadım beklemeliyim derken
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun ins Allah hamilesindir bizlerede dua etmeyi unutmayınRegl günümw 4 gün var canm
Tamam burda paylasıcam " burdayım anne kelimeniz beni ağlattı" insallah hayırlı sonuclar alırımBence yarın ilk idrarla tekrar test yap birazcık da olsa koyulaşma olursa hemen kan ver 2 günde bir de artış var mı diye baktır.
Aminn aminn binlerce kez amin rabbim hayırlısını sağlıklısını versnAnladım hakkınızda hayırlısı olsun ins Allah hamilesindir bizlerede dua etmeyi unutmayın
İnşallah tüm gözyaşları böyle mutluluktan akar .Tamam burda paylasıcam " burdayım anne kelimeniz beni ağlattı" insallah hayırlı sonuclar alırım
İnşallah rabbim banada isteyen herkesede nasip eder insallahhİnşallah tüm gözyaşları böyle mutluluktan akar .
İbsallah tez zamanda kavusursunuz insallah bende, sizdeAnladım hakkınızda hayırlısı olsun ins Allah hamilesindir bizlerede dua etmeyi unutmayın
Aminnnn Allah razı olsun canımİbsallah tez zamanda kavusursunuz insallah bende, sizde
Amin canım bende bekliyorum uzun süredir insalah hayırlısı olurİnşallah rabbim banada isteyen herkesede nasip eder insallahh
Kalbiniz okadar güzelki beni çok mutlu ettiniz o kelimeyle gelecekteki bebeğiniz annesi siz olcağınız için çok ssnslıAmin canım bende bekliyorum uzun süredir insalah hayırlısı olur
innovita ovulasyon kullandım 2.ayda bu sonucu aldım gerci daha nedir belli değil ama eper pozitif alırsam kesinlikle deneyin 9 ay bekledim bendeAminnnn Allah razı olsun canım