Ben ilk defa kullanıyorum nette pek fazla bilgi de bulamadim. Teşekkürler cevap içinKullndm negatıftı ve gercektı
bende kullanıyorum sonuçları doğru çıkıyorBen ilk defa kullanıyorum nette pek fazla bilgi de bulamadim. Teşekkürler cevap için
Ovulasyonunu da aldım onlarinda çizgileri çok net değildi. Geçen ay laboquik kullanmıştım anında net çıkarıyordu yumurtlamayi.bende kullanıyorum sonuçları doğru çıkıyor
bende aldım aynen ovulasyon testini çözemedim ben gebelik testi iyi amaOvulasyonunu da aldım onlarinda çizgileri çok net değildi. Geçen ay laboquik kullanmıştım anında net çıkarıyordu yumurtlamayi.
Keşke laboquik alsaymisim dedim sonra. Bitene kadar kullancam artık. Gebelik testi bembeyaz net negatifbende aldım aynen ovulasyon testini çözemedim ben gebelik testi iyi ama
Yumurtlaması çok dandik zaten. Bende zar zor anladım. Yumurtlama öyle olunca acaba dedim gebelikte de bişey mı var acabaO test cok dandik.Ovulasyonunu almıstım.Yumurtlamayı hic anlayamadım canım.Baska bi testi dene bence
Yumurtlaması çok dandik zaten. Bende zar zor anladım. Yumurtlama öyle olunca acaba dedim gebelikte de bişey mı var acaba
Benim Yumurtlama t çizgisi c den hafif azdı koyuluk olarak ama laboquikte t çizgisi c den bile kopkoyu oluyoduhatta ben yumurtlama olmuyor diye düşündüm
bundan sonra bende ondan alayım ilk alışım acemice olmuşBenim Yumurtlama t çizgisi c den hafif azdı koyuluk olarak ama laboquikte t çizgisi c den bile kopkoyu oluyodu
Tavsiye ederim laboquik net çıkarıyorbundan sonra bende ondan alayım ilk alışım acemice olmuş
tamam canım teşekkür ederimTavsiye ederim laboquik net çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?