• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnnovita gebelik testi hakkinda

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
23
36
İnternetten innovita gebelik testi aldım. Adetimi 1 gün geçti Test negatif cikiyior. Kullanan arkadaşlar ne kadar güvenilir? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Kullndm negatıftı ve gercektı

Ovulasyonunu da aldım onlarinda çizgileri çok net değildi. Geçen ay laboquik kullanmıştım anında net çıkarıyordu yumurtlamayi.
bende aldım aynen ovulasyon testini çözemedim ben gebelik testi iyi ama

O test cok dandik.Ovulasyonunu almıstım.Yumurtlamayı hic anlayamadım canım.Baska bi testi dene bence

O test cok dandik.Ovulasyonunu almıstım.Yumurtlamayı hic anlayamadım canım.Baska bi testi dene bence
Yumurtlaması çok dandik zaten. Bende zar zor anladım. Yumurtlama öyle olunca acaba dedim gebelikte de bişey mı var acaba

Kullandığım en kaliteli testlerden biri daha önce labocuik kullanıyordum hep yanlış sonuçlar veriyordu. bu innovita test ile 2 defa hamile kaldım. Tabi kan pıştılaşmasından dolayı 2 bebegimide düşük yaptım. bu testi ilk aldığımda bu ne dedim. kürdan gibi birşey. hatta içi boş diye firmayı aradım :D ama öyle değilmiş. çok kaliteli bir test. ovulasyon gününü yakaladığı gün inanmadım doktora gittim pelvik Usg ile kontrol ettirmiştim doktor teyit etti evet dogru bugun ovulasyon gunu diye.
innovita ben ce çok çok kaliteli bir test. birde silik olmasını da doktora sordum. hassas bir test olduğunu söyledi.

Back
X