Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnnovita gebelik testi hakkinda
- Konu Sahibi Askn89
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Ben ilk defa kullanıyorum nette pek fazla bilgi de bulamadim. Teşekkürler cevap içinKullndm negatıftı ve gercektı
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
bende kullanıyorum sonuçları doğru çıkıyorBen ilk defa kullanıyorum nette pek fazla bilgi de bulamadim. Teşekkürler cevap için
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Ovulasyonunu da aldım onlarinda çizgileri çok net değildi. Geçen ay laboquik kullanmıştım anında net çıkarıyordu yumurtlamayi.bende kullanıyorum sonuçları doğru çıkıyor
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
bende aldım aynen ovulasyon testini çözemedim ben gebelik testi iyi amaOvulasyonunu da aldım onlarinda çizgileri çok net değildi. Geçen ay laboquik kullanmıştım anında net çıkarıyordu yumurtlamayi.
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Keşke laboquik alsaymisim dedim sonra. Bitene kadar kullancam artık. Gebelik testi bembeyaz net negatifbende aldım aynen ovulasyon testini çözemedim ben gebelik testi iyi ama
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Yumurtlaması çok dandik zaten. Bende zar zor anladım. Yumurtlama öyle olunca acaba dedim gebelikte de bişey mı var acabaO test cok dandik.Ovulasyonunu almıstım.Yumurtlamayı hic anlayamadım canım.Baska bi testi dene bence
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
hep silik çıkıyor
Yumurtlaması çok dandik zaten. Bende zar zor anladım. Yumurtlama öyle olunca acaba dedim gebelikte de bişey mı var acaba
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Benim Yumurtlama t çizgisi c den hafif azdı koyuluk olarak ama laboquikte t çizgisi c den bile kopkoyu oluyoduhatta ben yumurtlama olmuyor diye düşündüm
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
bundan sonra bende ondan alayım ilk alışım acemice olmuşBenim Yumurtlama t çizgisi c den hafif azdı koyuluk olarak ama laboquikte t çizgisi c den bile kopkoyu oluyodu
- 26 Temmuz 2016
- 944
- 257
- 23
- 36
Tavsiye ederim laboquik net çıkarıyorbundan sonra bende ondan alayım ilk alışım acemice olmuş
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
tamam canım teşekkür ederimTavsiye ederim laboquik net çıkarıyor
Kullandığım en kaliteli testlerden biri daha önce labocuik kullanıyordum hep yanlış sonuçlar veriyordu. bu innovita test ile 2 defa hamile kaldım. Tabi kan pıştılaşmasından dolayı 2 bebegimide düşük yaptım. bu testi ilk aldığımda bu ne dedim. kürdan gibi birşey. hatta içi boş diye firmayı aradım ama öyle değilmiş. çok kaliteli bir test. ovulasyon gününü yakaladığı gün inanmadım doktora gittim pelvik Usg ile kontrol ettirmiştim doktor teyit etti evet dogru bugun ovulasyon gunu diye.
innovita ben ce çok çok kaliteli bir test. birde silik olmasını da doktora sordum. hassas bir test olduğunu söyledi.
innovita ben ce çok çok kaliteli bir test. birde silik olmasını da doktora sordum. hassas bir test olduğunu söyledi.