• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Innovıta gebelik testi çift çizgi

Kivircikogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
37
12
88
Kızlar elimde ovulasyon testlerimin içindeki gebelik testi vardı sabah ilk idrarla yaptım 2-3 dk içinde çıktı. Dün gece aşırı derecede bel ağrın olmuştu sabah kadar uyutmadı. Bat 19 şubat.
Hemen test vermeye gideyim mi yoksa daha iyi bi marka ile mi bakayım. Bu testi kullanan oldu mu daha önce.Geçen aylarda artımed talihsizliğine yakalanmıştım aynı şey olsun istemiyorum. Hafif de heyecan yaptım 😰

Eklentiler

• IMG_7483.jpeg
    IMG_7483.jpeg
    194,5 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar elimde ovulasyon testlerimin içindeki gebelik testi vardı sabah ilk idrarla yaptım 2-3 dk içinde çıktı. Dün gece aşırı derecede bel ağrın olmuştu sabah kadar uyutmadı. Bat 19 şubat.
Hemen test vermeye gideyim mi yoksa daha iyi bi marka ile mi bakayım. Bu testi kullanan oldu mu daha önce.Geçen aylarda artımed talihsizliğine yakalanmıştım aynı şey olsun istemiyorum. Hafif de heyecan yaptım 😰
Gebelik var bence haydi gözünaydın bende kullandım bu testi bende doğru gösterdi (tek çizgi çıkmıştı ve gerçekten hamile değildim)

Hemen kan verin kafanız karışmasın. Benim bu çizgiden bir tık daha koyu bir ikinci çizgim vardı ve betam 10 bin 300 çıkmıştı
Böyle kalın ikinci çizgilerde beta geneldr yüksek oluyor varsa çıkar kanda
Hayırlı olsun:)

Hemen kan verin kafanız karışmasın. Benim bu çizgiden bir tık daha koyu bir ikinci çizgim vardı ve betam 10 bin 300 çıkmıştı
Böyle kalın ikinci çizgilerde beta geneldr yüksek oluyor varsa çıkar kanda
Hayırlı olsun:)
4 günüm var daha aslında ben de şaşırdım bu kadar net çıkmasına o yüzden emin olamadım 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_7490.jpeg
    IMG_7490.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 79
Gözünaydın canımm sağlıkla gelsin 🥹🥹 çatlama gününü biliyor musun, belirtin var mıydı
Çok teşekkür ederim amin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Görseldeki gibiydi. Yumurtalama 4 şubat , çatlama 5 şubat. Bugün 10. Gün hiç belirtim yoktu. Klasik göğüs hassasiyeti arada bir kramp. Sadece dün gece sabaha kadar belim ağrıdı. Ağrısı bacaklarıma vuruyor hala da devam ediyor. Daha önce hiç yaşamadığım için anlam veremedim o yüzden test yaptım. Benim tek belirtim aşırı bel ağrısı

Eklentiler

• IMG_7491.png
    IMG_7491.png
    321,6 KB · Görüntüleme: 69
Çok teşekkür ederim amin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Görseldeki gibiydi. Yumurtalama 4 şubat , çatlama 5 şubat. Bugün 10. Gün hiç belirtim yoktu. Klasik göğüs hassasiyeti arada bir kramp. Sadece dün gece sabaha kadar belim ağrıdı. Ağrısı bacaklarıma vuruyor hala da devam ediyor. Daha önce hiç yaşamadığım için anlam veremedim o yüzden test yaptım. Benim tek belirtim aşırı bel ağrısı
Benimde çatlama 6 şubat tahmini, önceki gece aşırı bel ağrım oldu bende senin gibi dayanamayıp kan testi verdim negatif çıktı, bugün de bel ağrım geçti tamamen. Umudum kalmadı gibi. gögüs hassasiyetin var mı peki

Benimde çatlama 6 şubat tahmini, önceki gece aşırı bel ağrım oldu bende senin gibi dayanamayıp kan testi verdim negatif çıktı, bugün de bel ağrım geçti tamamen. Umudum kalmadı gibi. gögüs hassasiyetin var mı peki
Evet ama klasik regl önceki halim gibi. İnşallah bir an önce hayırlı bir şekilde sizin de bebişiniz olsun

Evet ama klasik regl önceki halim gibi. İnşallah bir an önce hayırlı bir şekilde sizin de bebişiniz olsun
Canım benimde 3 gün var dün test yaptım pozıtıf bugün yaptım negatif 4 gün önce lekenme yaşadım Şuan anlamadım birşey

Eklentiler

• 9C319485-E24C-4B08-9650-354619A40634.jpeg
    9C319485-E24C-4B08-9650-354619A40634.jpeg
    183,4 KB · Görüntüleme: 52
51 çıktı kızlar 😍😍 erken öğrenmekten korkuyordum ama dayanamadım. İnşallah sağlıklı yükselir ❤️
Hayirli olsun canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah. Bugün ovu testi yaptınmi peki. Benim de bat 19 u ovu testi dün yaptım silik çıktı.umudu kestim bu ay da. Aynı testin gebelik testlerini paketinde çıkmıştı ama hepsini atmışım bakamadım.

Hayirli olsun canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah. Bugün ovu testi yaptınmi peki. Benim de bat 19 u ovu testi dün yaptım silik çıktı.umudu kestim bu ay da. Aynı testin gebelik testlerini paketinde çıkmıştı ama hepsini atmışım bakamadım.
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🙏Siz söyleyince yaptım ovu test. En son 13ünde yapmıştım silikti şimdi Baya koyu çıktı

Eklentiler

• IMG_7502.jpeg
    IMG_7502.jpeg
    214,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu program ücretli mi hangi uygulama acaba resimli ovülasyonlaro gönderme

Back