Güneş Kremleri Innovia güneş kremi kullandım memnunum

Güneş kremleri, bronzlaşma

nazlxix1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
361
1
33
Kızlar ben çok açık tenliyim ve cildim hassas.Hemen kızarıyorum güneşte. Bu yaz tatile giderken innovia 50 faktörünü aldım.Bitkisel bi ürün.Kozmetikçide tavsiye etmişlerdi bende pek emin olmadan aldım ama çok memnun kaldım hiç yanmadı canım (normalde bişey sürmesem kıpkırmızı olurum ve canım çok yanar )
Tavsiye ederim eğer açık tenlilerininz varsa aranızda :))

ben güneş kremı almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım. ben yuzume hiç fondoten makyaj vs kullanmam. fakat guneşten dolayı lekelenmeler olur dedılar. o yuzden guneş kremlerı kullanmak istiyorum. ama bu faktorlerı var 28 50 vs bunlar neye gore. benım için en uygun olanını nasıl bulabılırım :??

şöyle söyliyim ben beyaz tenliyim ve krem kullanmadığım zamanları biliyorum güneş sonrası kıpkırmızı olurum. bana innovayı tavsiye ettiler bitkisel oldugu için .bende tavsiye ederim hiç sorunla karşılaşmadım ama tabi sen bilirsin. sebamed var o biraz pahalı. ben 50 faktörünü 25 tlye almıştım.5 gün kullandım kaldı bile

mrb. ben de beyaz tenliyim bioderma nın güneş kremini kullanıyorum. dediin gibi aşırı kızarıyorum güneşte. bu kremi sürünce de hafif kızarıyrm sanki. ama ben kışında çok kızarırım havadan belki de. kışında güneş kremi kullanmak gerekiyomuş die duydum sen de de bu durum oluo mu sace yazın mı kızarıyosun?

hayır kışın bende kızarma olmuyor
sen ozaman daha sık kullan demekki daha hassas cildin

bene aynı urunu kullandım yuzume sureklı onu kullanıyorum harika... kesınlıkle önerıyorum ne kokusu var ne yağlı hissi nemlendırıcı gibi korumasıda super

Ya güneş kremleri yağlı duruyo bazıları bu öle mi acaba ya da yaağsız durmayan kremler hangileri yüzüm öle parlak parlak olunca sinir oluyorum bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…