İnnovia 2 sitesi

Eces28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
6
2
35
Kızlar merhaba. Kulubünüze yeni üye oldum. Beylükdüzü innovia 2. den ev almak istiyoruz. Çok kötü şeyler duyduk site için. O yüzden sizde duyduklarınızı degilde belkide içinizde oturanlarınız vardır. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinir. Teskkür ederim

Merhaba ne duydunuz ki? Bizde kiralik ev bakıyoruz o tarafa da bakmayi dusunuyorduk. Evler ne kadarmis?

Merhaba ne duydunuz ki? Bizde kiralik ev bakıyoruz o tarafa da bakmayi dusunuyorduk. Evler ne kadarmis?
Merhaba. Kiralar ne kadar bilmiyorum sormadık.Aslında innovia 1 için çok iyi şeyler duymuştuk ama innovia 2 ev ödeme şartları daha kolay. Duyduklarımız sitede hep bir olay, gürültü, kavga çıkıyormuş. Sitede evleri günlük kiralıyorlarmış.

en yakın arkadaşım kiracı olarak geçti asıl niyeti almaktı ama sizin dediğiniz şeyleri duyduğu için emin olamadı
kiracı olarak gitti, 7.ayda başka eve geçti
duyduğunuz herşeyi hatta daha fazlasını orada yaşandığını söyledi
en çok da suriyeli ve yabancılardan şikayetçiydi
umarım sizin için hayırlı olur

en yakın arkadaşım kiracı olarak geçti asıl niyeti almaktı ama sizin dediğiniz şeyleri duyduğu için emin olamadı
kiracı olarak gitti, 7.ayda başka eve geçti
duyduğunuz herşeyi hatta daha fazlasını orada yaşandığını söyledi
en çok da suriyeli ve yabancılardan şikayetçiydi
umarım sizin için hayırlı olur
Evi aldık daha geçmedik. Kocam almadan önce çok araştırdı. Sitede gitti oturanlar ile konuştu.. Öyle şeyler söyliyorlar ama bugüne kadar sıkıntı yaşamadık demişler.Ben bizzat insanlar dehilde internetten araştırdım. İnş sıkıntı olmaz. Bilginiz için tesekkür ederin.

Kızlar vardır orda oturanlarınız evi aldık ama bilmek istiyorum. Şimdiden tesekkür ederim:)

Bende cok istiyorum orda oturmayi am 3 daha berbatmis gunluk kiralik vok varmis kotu kadinlar falan calsiiyormus:halay: 2 az daha iyiimis ama aidat falan sabit degilmis bazen fazla istiyolarmis dogalgazda kisin en az 500 tl geliyormus minide yakarsaniz 1 cok iyimis ama 2 de cok pahali aM benim sahsi fikrm evine girip kapini kapatinca kimin ne yaptiginin pek onemi yokki:anneadayı:

X