• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Innovadan memnun kaldım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Princess86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
81
0
86
38
Aydın
innovanın maske temizleyici vede nemlendiricisini aldım gayet memnun kaldım . nıvea oksijenli kullanıyordum en son igrencti diyebilirim ve de iki ürünü 50 kusur. innova 3 ürünü 40 civarında aldım. baska forumlarda olumsuz görüsler okumustum amma bende tam tersi oldu kullanan arkadaslar varsa baska anlatabilirlermi paylasalım

canım benim cok güzel cildim vardı bende daha güzel olsun diye innovayı kullandım cok övmüştü satıcı bütün ürünlerinden verdi birsürü paramı aldı kullandım ama yüzüm sivilce doldu hatta parfümününe kadar aldım yani düşün kokusuda hemen ucuyo ayrıca dikkatinize neyse cildimi maffetti lekeler sivilceler o sekilde gittim kadının yanına bunasıl ürün dedim yüzümü gçrünce sok oldu hatta alırken yüzüne iyi gelmesse gel parasını verim demişti güvendim aldım neyse ürünlerini vermek istiyorum cok güvendiğin ürünlerini dedim oda itiraz etti kıyameti kopardım al ozaman sen kullan dedim hepsinide herkesin önünde fişeginden yerlere sıktım parfümünüde attım kırıldı ohh paramı alamadım ama yağlarım eridi allah belasını versin ınnovanında satanında

evet canım ya galiba degişiyo bana övmedi kimse ama uygun die aldım bi ürün 15e geldi yuzüme cok ii geldi allahtan

kızlar ben bugun kil maskesi aldım innova nın niveanınkini alıyordum ki kadın bunu onerdi cok iyi oldugunu soyledi gerçi paketleri tek kullanımlık ve yuzumde sivilce sorası kalan lekelerin geçmesine yardımcı olsun diye aldım ama şimdi sivilce yaptı deyince benimo korktum kullanmasam mı:S

ben 1 yıldır innova temizleyici köpük nemlendirici ve tonik kullanıyorum çok memnunum.bütün markaları denedim en son bunda karar kıldım 20li yaşlardayım şimdilik yeterli.

yok canım gönül rahatlıgıla kullan yani ben en pahalı markalrı da kullandım en son nivea aldım katkısızdır daha ucuz diye o da cok kötü cıktı mamma innovadan memnun kaldım şikayetim yok

herkeste aydrı ayrı etki ediyor ben de ergenlik döneminde kullanmıştım burda satan yer görmedim hiç görsem alırım yine benim cildim çok çok yağlı hele ergenlikte siyah noktadan sivilceden geçilmiyordu birsürü ürün kullanmıştım en iyi gelen innovaydı bebek gibi yapıyordu cildimi

innova nın köpüğü ve toniğini kullandım hiç memnun değilim anında sivilce yaptı. arkadaşımla beraber almıştık aynı şekilde arkadaşımın da yüzü sivilce doldu hiç tavsiye etmiyorum karma cilt tipine sahipseniz!!!

kızlar sanırm bunlar ürünün özelliğnden kaynaklanıyor. önce cilt altındakileri sivilce olarak atıp,sonra dzeltiyormuş. yani kadın dedi 2 kullanıyolar sonra sivilce çıktı bu bana olmadı diyp brakıyolar ama aslnda bu cildine etki ettgni gösterr. sonra düzelmeye başlıyo çnkü die.. bende maskesini almayı dşünüyorum ama emin değilim daha.. CADIARZU

bende biçok ürününü kullandım arkadaşlar en çok kil maskesini beğeniyorum cildimi tertemiz yapıyor sivilce yaptı diye hemen korkmayın cildi iyice temizleyip alttaki pisliği dışarı attığı için olabilir

Back
X