slm arkadaşlar dün garnierin gözaltı rollonuna bakmak için watsons a girmiştim fakat satıcı kız innovanın gözaltı kremini önerdi bi deniyim dedim sonrada burnumdaki hafif siyah noktalar için jel ve nemlendirici verdi onlarda innovanın.konuştuda konuştu ikna etti resmen beni. iki gündür kullanıyorum fakat bugün annem yüzüne nolmuş dedi böle ufak ufak yüzlerce pütür oluşmuş ve regl zamanlarımda alnımda oluşan sivilceler harici cildimde hiç bi sorun olmaz şimdi sürmeye devam etmeye korkuyorum acaba daha kötü yaparmı yoksa ilk zamanlarda normalmi bide geri götürsem değiştirme felan olurmu o kadarda para verdim ufacık şeylere yüzüme pek bişi sürmediğimden bilgimde yok eğer bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar:gitme:
innova benden de veto yedi bir daha asla almam. watsonsdakiler hep beni de kandırıyor. en son city cream ve yüz yıkama jelini kullandım. yüzüm tanınmayacak hale geldi. şimdi estee lauder kullanıyorum. ilk zamanlar ondan da memnundum ama şimdi o da yüzümü bozmaya başladı. lisede hiçbir şey sürmezdim cidden yüzüm bebek gibiydi. en iyisi hiç uğraşmamak sanırım. :)
sanırım bi maskesi iyimiş araştırmıştım nette baya memnunsanız ne güzel ben malesef hiç memnun kalmadımben kil maskesini kullanıorm memnunum cnm
iğrenc bı urun bende bayaa bısey ler aldım oldugu gıbı duruor bende ısrarcı satıcı magduruyum:S
bence hem ucuz hemde etkili olan kil ve mısır unu maskesi eğer cildiniz yağlıysa yaz günlerinde maskeye birazda limon sıkın cildi çok güzel yapıyo.okadar para vermeye dahi değmez.siyah noktaları yüzdeki gözenekleri açıyo
innova çok kötü bi marka. zorla satıyolar içinde çok sayıda zararlı kimyasal oldugunu öğrendim. bi ara bende tonik almıştım hep sivilce yapmıştı tertemiz cildimde. hemde çok pahalı diğerlerine göreklava:
evet innova iğrenç bir marka.benim yüzümde hiç çıkmayan değişik yağ bezeleri çıkardı.hemen geri iade ettim.2 hafta sonra paramı aldım kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu zorla sattılar.
ama hakkını yemiyim maskesi güzel.diğerleri 5 para etmez.
ben artık dermokozmetiğe döndüm:dance:
çok süper