innova

bende innova mağduruyum :kızgın: makyaj malzemesi almaya gitmiştim birkere kız tabi yüzümdeki sivilcleri görünce hemen innova ürünlerini gösterdi temzlyeci tonik felan önce almıcam dedim ama dediğinz gibi baya bi ikna ettiler aldım sonunda okdr da para gitti zaten. kullandım baya ama hiç bi eetkisini göremedim sanki dahada arttı sivilcelerim . içinde ayrıca alkali sabun içeriyormuş sanırım. bıraktım bende .
imex sabunu iyiymiş diyolar arkadşlar yan etkiside yokmuş hiç ben deniyeicem bakalım artık inşşalah kurtlurz bu dertten arklar .
bidha da almam innova felan ayağıma kapansada :KK1:

bende innova mağduruyum :kızgın: makyaj malzemesi almaya gitmiştim birkere kız tabi yüzümdeki sivilcleri görünce hemen innova ürünlerini gösterdi temzlyeci tonik felan önce almıcam dedim ama dediğinz gibi baya bi ikna ettiler aldım sonunda okdr da para gitti zaten. kullandım baya ama hiç bi eetkisini göremedim sanki dahada arttı sivilcelerim . içinde ayrıca alkali sabun içeriyormuş sanırım. bıraktım bende .
imex sabunu iyiymiş diyolar arkadşlar yan etkiside yokmuş hiç ben deniyeicem bakalım artık inşşalah kurtlurz bu dertten arklar .
bidha da almam innova felan ayağıma kapansada :KK1:

aynen ben de ykm ye fondöten almaya gitmiştim orda innova standında şöyle güzel böyle iyi diye övdüler ben de ok deniyim dedim aldım o kadar da para verdim sonuç mu tam bi hüsran bundan sonra deil innova almak standın önünden dahi geçmem:enbuyukkk:

ya ben de önceki gün sadece oje ve ruj almak için kokosh'a gittim normalde haftada bir felan clean&clearın peelingini kullanırım bi de her gece bepanten kullanıyorum sayesinde sivilce sorunum kalmadı ama son zamanlarda bi yağ bezesi ve siyah nokta sorunum vardı aklımdan geçiyordu tonik kullanmak ama almayı düşünmüyordum bana direk innova yıkama jeliyle toniğini verdiler baya da bi övdüler ben de aldım deniyim die tonik sürdüğümde biraz yüzümü yaktı normalmi bilmiyorum umarım işe yarar şimdi sizin azdıklarınızı görünce de korktu gerçi kullanmasam mı acaba

kızlar aynı şeyler benim de başıma geldi ve cilde gerçekten zarar evriyor ben hemen bıraktım.
ve artık bana innova tavsiye eden başka bir satış elemanı görürsem tekme tokat dalmayı düşünüyorum o kadar sinirliyim.

kesinlikle haklısınz hiç bi işe yaramıyo ve satış politikaları çok ısrarcı aldığım ürünler boşu boşuna duruyor kenarda.bideüstüne pahalı ürünler...:S dahada Allah korusun hayatta almm bi daha...

banada göz altı kapatıcısı ile fodötenini zorla sattılar. fondöten zaten fazla kullanmam da kapatıcıyı daha sık kullanıyorum. zarar verir mi acaba? bıraksam mı kullanmayı?

innova'nin tek kullanılabilir ürünü fırça seti
çok memnunum.
satış elemanları oldugundan cokk ısrarcı.
yıkama jelini aldım kullanamadım anneme verdim kullandimi bilmiyorum:KK31::KK31:

Ben göz çevresi kremini ve mimik çizgileri için olan serumu kullanıyorum.Kesinlikle farkedilir değişiklikler oldu.Hatta iyi geldi diye bugun de nemlendiricisini aldım
Benim tandıklarım da çok memnun ama neden acaba bu kadar kişi şikayetçi ki:26:
Belki de cilt yapısıyla alakalıdır.

bende yakın zamanda innovanın güneş kremini aldım yine satıcı tavsiyesi ile. daha 2 kez fln kullandım, şimdilik birşey yok ama burda okuyunca kullanmasam mı diye şüpheye düştüm :44:

bugün ben innovanın köpüğünü,kil maskesini ve toniğini aldım..cildim aşırı hassas aynen çok vödüler cildimi gösterdiler feci şekilde üstelik kredi kartına beş taksit bi dolu para ödedik..geri iade etsemde paramı alamam..off bunları okuyunca çöktüm resmem tonikle yıkadım bu akşam hafif yaktı gibi ama üzerinde alkol içerir yazıyordu zaten ve ben çok bastırarak temizledm cildimi köpükte yumuşacık yaptı gibi gelmişti ne bilim bunları okuyunca okadar korktumki kızlar napsam yardım edin :KK43::KK43:

X