Cilt Bakımı Ürünleri Innova Sun SPF+50

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

war10ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
98
0
yaz geldi artık hepimiz güneş ürünlerine akın ediyoruz=)...ben de hassas bir cilde sahip olarak ayrıca biraz fazla terlediğimden su bazlı ve güneşin zararlı etkilerinden koruyucu bir ürün arayışı içerisindeydim açıkçası kafamda sebamed ile innova vardı, ürünleri danıştığım bayan bana sebamedin yapısının kalın olduğunu ve daha zor emildiğini söyledi , kalın olması da tabi daha çok terlememe sebep olacağından yine innovayı tercih ettim:)... günlük bakım ürünlerim de innova olduğundan (göz çevresi hariç) gayet memnunum kremi de çok rahat emiliyor hemencecik, umarım güneş korumalı kreminden de memnun kalabilirim:)
daha önce bu ürünü kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum^^

Ben kullanıyorum ama daha yeni başladım. Memnunum, kolay emiliyor parlama yapmıyor ve terletmiyor. Tabi sürer sürmez dışarı çıkmayıp biraz emilmesini beklemek lazım. Benim alerjik bi cilt yapım var ve hassas, çok da beyaz tenliyim ama rahatlıkla kullanıyorum bu ürünü bence memnun kalırsın.

ben de kullanıyorum,memnunum ama arkadaşın dediği gibi kremi sürüp hemen dışarı çıkmayacaksın,önceden sürüp cildinin emmesini bekliyceksin,gerçi bu bütün güneş kremleri için geçerlidir herhalde

ben bunu 2 yıl önce kullandım cildim kıpkırmızı oluyodu sürünce vede çok yağlıydı hayatımda kullandığım en kötü ürün

dün kullandım ilk defa kremi biraz parlaklık verdi sanki ama rahatsız edici değildi evet biraz emilmesini beklemek gerekiyor ama şimdilik beğendim ben de:)...

evet dediğin gibi olur umarım:)...yalnız kolların için veya açıkta kalan vücudunun bölümleri için kullandığın bir ürün var mı benim de kollarım genelde kararır diğer yerlerim beyaz komik duruyor, kollarımın kararmasını istemiyorum ne yapmalıyım?

Evet ben de rahatsız oluyorum bu durumdan hatta giydiğimin izi çıkıyo kıpkırmızı oluyorum falan ama yüzüme gösterdiğim özeni göstermiyorum maalesef bi ürün kullanmıyorum kollarım için falan. Ama sprey şeklinde ki güneş koruyucular rahat kullanılabilir diye düşünüyorum.

hmm evet haklısın ben de senin gibiyim ... teşekkürler önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…