bi türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Sayın Loreal yetkilileri,
Daha önce Türkiye de satışı yapılan ve bir çok bayanın kullanıp sonuçlarından memnun kaldığı ürününüz uzun zamandır satışı yok, İNNEOV ESTE sizlerin aracılığıyla tekrar türk bayanlarının kullanımına sunmanızı önemle rica ediyoruz, eğer internet üzerinden küçük bir araştırma yaparsanız bu ürünü tam kullanılmaya başlanıp güzel sonuçları internet üzerinden yayılmaya başlandığı an Türkiye'de satıştan kaldırıldığını ve bir çok insan y.dışından getirtmeye başladığını göreceksiniz, ancak artık gümrük mevzuatı bunada engel oluyor, Loreal olaral sizlerden ricamız bu ürünü tekrar getirtmenizdir.
İlgilerinize şimdiden teşekkürler.
loreal den cevap aldınmı diye merak ettim. aldıysan ne dediler?
ben bu yıl doğumdan sonra 4 paket siparişi verdim.internette parafarmacia adlı bir online eczaneden ispanyada.paypal ile ödeme yaptım.1 kutu inneov(60 hap)63 tl ye geliyor.
maalesef henüz türkiyede satılmıyor..
Bu site çıkmıyor, hedefkozmetik mi acaba?Gerçi orada da yokArkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine bu ürünü araştırdım. Türkiyede Hedeskozmetik.com diye bir siteden siparişini verdim toz çay olandan hap değil bilginize:)
Evet bende istiyorum kullanan bulan varsa bizede soyleyebilir miArkadaslar bu urunden hâlâ kullanan var mii??