inneov este nin çayı yok.yanlış kelime kullanmışım.eskiden çilek aromalı içecek tozu vardı.şimdi de hapı var.
ben nisan ayında başladım kullanmaya.şimdiden faydasını görmeye de başladım. cildim pürüzsüz olmaya başadı.
ebayda bir çok satıcı var inneov este diye aratırsanız hepsi çıkar.hepsinin de değişik fiyat ve kampanyaları oluyor.
hapları trde bir sitede buldum fakat bunalrdan hangisi selulit icin anlamadım..
Inneov | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik
geçen sene içecek formunda olanını kullanıyordum.5 kutu almıştım.3.kutunun sonunda faydasını görmeye başladım.
şimdi de hap formunu kullanıyorum.yine 5 kutu sipariş etmiştim.nisandan beri kullanıyorum.
ama sen eksik içiyorsun hapları. hem sabah hem akşam 2şer adet içmen gerekiyor.ölçüsü öyle ayarlanmış yani.
aç karınla hiç kullanmadım.sabah kahvaltısından sonra 2 hap.bir de akşamları 2 hap.günde toplam 4 hap içiyorsun.
hiç bir yan etkisini görmedim şimdiye kadar.zaten bu gıda takviyesidir.direkt hücrelerin kalitesine etki ediyor.
krem miş sprey miş.bunların hepsi palavra.
en pratik,en temiz ve kesin çözüm inneov este.masajın da büyük faydası var selülit konusunda.bir de beslenme durumuna dikkat edildi mi.gerçekten çözüm oluyor.sadece sabırlı olmak lazım.ben eskiden klozete oturduğumda kalçalarımdaki selülitler elime bariz geliyordu.ama sonra pürüzler gidiyor.sanki yağçöz gelmiş hepsini çözmüş oluyor.
bnde inneovun bir çeşidini sipariş verdmiştim 2 kutu ama gelmed i( ispanyadan bi satıcıydı ebayde. gümrüğemi tkldı yoksa bşka bişeymi oldu hiç bilmiyorum