Selülit Inneov selülit çayını türkiye ye getirtelim..

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bende ebay'den siparis vermeyi dusunuyorum fakat gumruk konusu takildi benimde aklima. Nasil yaptigini yada kimden aldigini soylersen cok sevinirim...

Ebay'den mert'in önerdiği İspanya'daki satıcıdan sipariş ettim, 12 günde elime geçti kızlar. Korktuğum başıma gelmedi, gümrüğe takılmadı yani. Satıcı paketin üzerine ürünün cinsini yazmamış, gift yazmış. Sanırım bu yüzden takılmadan geldi.

Son düzenleme:
önemli olan gümrük sorununun olmadığını anlamış olmamız.ben ebaydan 2 farklı kişiden aldım.zaten satıcılar da ezcane sanırım.özellikle şundan ,bu kişiden aldım demek istemiyorum.fiyat ve kampanyaları hepsinin değişiyor. kendinize uygun olanı ebay dan seçebilirsinixz. hepsi de garanti.yani sıkıntı yok kızlar...gümrük vs hiç bir sıkıntı olmuyor. normal mektubu nasıl alıyorsak o şekilde elimize geçiyor.
problem yok yani.

kizlar bana satici adini verirseniz bende ondan alayim garanti olsun. Yada aldiginiz saticinin linkini atarsaniz cok sevirim. Tesekkurler simdiden

inneov este nin çayı yok.yanlış kelime kullanmışım.eskiden çilek aromalı içecek tozu vardı.şimdi de hapı var.
ben nisan ayında başladım kullanmaya.şimdiden faydasını görmeye de başladım. cildim pürüzsüz olmaya başadı.
ebayda bir çok satıcı var inneov este diye aratırsanız hepsi çıkar.hepsinin de değişik fiyat ve kampanyaları oluyor.

aldık bugün hadi bakalım umarım faydasını görürüz:) az olduğu için faydasını görüceme inanıyorum,bi an önce gelsin

Bu ürünün en sıkı kullanıcısı sensin ve size özellikle sormak istedim.ne kadar zamanda etki ediyor?ben kullanmaya başlayalı 15 gün oldu bir degişiklik fark etmedim.Haptan sabah ve akşam olmak günde 2 adet içiyorum yemeklerden önce alıyorum.yanlış mı yapıyorum acaba diye size sormak istedim.kaç gün sonra veya kutudan sonra bisiler degisecek.bir an önce bitsin istiyorum artık şu selülitler.bunaldım ya

geçen sene içecek formunda olanını kullanıyordum.5 kutu almıştım.3.kutunun sonunda faydasını görmeye başladım.
şimdi de hap formunu kullanıyorum.yine 5 kutu sipariş etmiştim.nisandan beri kullanıyorum.
ama sen eksik içiyorsun hapları. hem sabah hem akşam 2şer adet içmen gerekiyor.ölçüsü öyle ayarlanmış yani.
aç karınla hiç kullanmadım.sabah kahvaltısından sonra 2 hap.bir de akşamları 2 hap.günde toplam 4 hap içiyorsun.
hiç bir yan etkisini görmedim şimdiye kadar.zaten bu gıda takviyesidir.direkt hücrelerin kalitesine etki ediyor.
krem miş sprey miş.bunların hepsi palavra.
en pratik,en temiz ve kesin çözüm inneov este.masajın da büyük faydası var selülit konusunda.bir de beslenme durumuna dikkat edildi mi.gerçekten çözüm oluyor.sadece sabırlı olmak lazım.ben eskiden klozete oturduğumda kalçalarımdaki selülitler elime bariz geliyordu.ama sonra pürüzler gidiyor.sanki yağçöz gelmiş hepsini çözmüş oluyor.

mrb kızlar, bu bahsi gecen sadece hap olarakmı bulunuyor cayı yokmu?
sadece selulit gidericimi yoksa zayıflatma ozelligide varmı.benim kg alma problemim oldugu icin sordum.
bugun guzellik salonunda selulit masajına basladım.bu hapın zayıflatma gibi bir tesiri yoksa bende almak isterim.

hapları trde bir sitede buldum fakat bunalrdan hangisi selulit icin anlamadım..

Inneov | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik

canım,maalesef bu sitedeki lerin hiç biri selülit için değil. sadece güneş hassasiyeti ,cilt yaşlanması ve saç dökülmesi için.inneov un yurtdışında daha çokçeşidi var,yağlı ve sivilceli cilt ,kızaran ciltler ve siyah nokta için olanı bile var.ama denemedim onları.
selülit için olanını henüz türkiyede bulmak mümkün değil.kimse getirtmeyi aklına getirmiyor herhalde.

kilo vereceğini tahmin etmiyorum.bu haplar sadece hücrenin kalitesin ve stabilitesini arttırıyor. sıkılaştırıyor hücreyi. bu şekilde de genel cilt yapısına da etkisi oluyor.

Teşekkürler ben yazarken eksik yazmısım bende sizin gibi sabah ve aksam olmak üzere günde 4 adet iciyorum.Aksamları reebook easytone ayakkabıyla yürüyüs ve egzersiz yapıyorum bir saat.banyoda kabak lifi kullanıyorum ve at kestanesi kremi kullanıyorum :) sanırım bende takıntı oldu geçsede gečmiyor gibi geliyor.benim bacaklarımın ön kısmı değilde daha cok ic ve arka kısımları yani hala karar veremedim iyilesiyormu aynımı neyse aldık icicez geçsede geçmesede :)

bnde inneovun bir çeşidini sipariş verdmiştim 2 kutu ama gelmed i( ispanyadan bi satıcıydı ebayde. gümrüğemi tkldı yoksa bşka bişeymi oldu hiç bilmiyorum

bnde inneovun bir çeşidini sipariş verdmiştim 2 kutu ama gelmed i( ispanyadan bi satıcıydı ebayde. gümrüğemi tkldı yoksa bşka bişeymi oldu hiç bilmiyorum

ebay sitesinden takip et. ve satıcı ile mesajlaş.çok ilgili davranıyorlar. tabi biraz yabancı dil olması lazım.
cevaplara hemen geri dönüyorlar.
yada sipariş vereli bir hafta oldu mu?sorarsan cevap alırsın mutlaka.

bi türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…