Cilt Bakımı Ürünleri Inneov Fermete Domates Hapi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mert

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2006
1.618
13
bu domates hapını kullanan var mı aranızda.30 yaşından sonra bitkisel destek amaçlı kullanılıyor,takip etmişsiniz dir.
merak ettiğim uzun süre bu haplardan kullanıp memnun olan var mı.bu konuda hiç bir yerde yorum bulamadım.

kullanan yok sanırım.peki kullandığını bildiğiniz kişiler var mı,tanıdık,çevreden...

bu başlık epeydir unutulmuş.

var mı kullanan çevrenizden?

yok ama ben kullanmayı düşünüyorum gerçi yaşım 30 değil ama ben innoev este selülit çayını içmiştim şimdi ankara eczanelerde yok satışı olmuyor diye firma toplamış öyle dediler bende aceba bunumu kullansam diye düşünüyordum kullanan yok galiba üzüldüm :1no2:

Uzun bir sure kullandim,ama pek de faydasini gormedim.Yaaani su aynaya bakip da"Waw" dedirtecek sekilde degil.Ya da fazla mi "aceleciyiz".
Simdi <<Imedeen>> denemeyi dusunuyorum :smiley-cool:
Unutma ki bu tur urunlerin "ilk belirtileri" ancak 3-6 ayinda gormeye baslayabilirsin.
Sende farkli sonuclar verebilir,eger devamini getirebilirsen.

alıyoruz fakat her ürün de olduğu gibi çabuk bıraktığımız için hiç bir fayda göremiyoruz. o konuda hemfikirim.

inneovun selülit için olan içeceği ni kullandım.gerçekten başarılı.ama domates hapı için bişey diyemem.
ayşenur yazıcı da kendi sitesinde kullandığı ürünleri anlatıyor. imedeen den memnun kalmış...

inneovun selülit için olan içeceği ni kullandım.gerçekten başarılı.ama domates hapı için bişey diyemem.
ayşenur yazıcı da kendi sitesinde kullandığı ürünleri anlatıyor. imedeen den memnun kalmış...

likopenle ilgili arama yaptıkça hep inneov çıkıyor karşıma.ama iyi araştırmak gerek.teşekkürler mert.ayşenur yazıcının yorumları bana güvenilir geliyor.bir göz atayım bakalım ne demiş. zemuszemus

imeeden ve inneov fermete arasında karar veremezken
estime adlı bir haptan bahsediliyor ama nerde satılıyor anlamadım

X