Benim oğlum 5 gün sonra tam 10 aylık olacak ama doğumdan beri testisinin biri hala inmedi.
Doğduğunda hastanenin cerrahı baktı ve 9 ayına kadar kendiliğinden iner dedi.
8 Aylıkken Kanuni sultan Süleyman Hastanesine götürdüm,kontrol etti ve 1 yaşında getirin dedi.
İnmezse operasyonla indiriyorlarmış
Çok üzülüyorum ve korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Nasıl bir süreç beni bekliyor ?
Şimdiden teşekkürler
Benim oğlum 5 gün sonra tam 10 aylık olacak ama doğumdan beri testisinin biri hala inmedi.
Doğduğunda hastanenin cerrahı baktı ve 9 ayına kadar kendiliğinden iner dedi.
8 Aylıkken Kanuni sultan Süleyman Hastanesine götürdüm,kontrol etti ve 1 yaşında getirin dedi.
İnmezse operasyonla indiriyorlarmış
Çok üzülüyorum ve korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Nasıl bir süreç beni bekliyor ?
Şimdiden teşekkürler
canım öncelikle şunu söyleyım bebeğin büyük ihtımalle amelıyat olacak ama üzülme allah çaresız dert vermesın şükret ki daha küçücükken farkına varılmış ve çözümü var..
bnm erkek kardesıminde böyle bir sıkıntısı varmış ve ne doğumdan sonra dr farketmış ne de sonraları altını sararken falan annem farketmış sünnet oldugu sırada 10 yasında yani sünnet eden dr farketmış nasıl telaşlanmıştık eger farketmeseydık sonraları kanserlesme riski bile varmış dr hemen amelıyat dedı sünnet yerı iyileşir iyileşmez ankarada amelıyat oldu önce testısı ındırmeye çalışıcaz indiricez fonksıyonunu kaybetmışse bıle estetık açıdan kötü görünmesın dıye yerıne koycaz dedı. amelıyat oldu indirdiler olmamış tekrar kaçmış ikinci kez kayseride ameliyat oldu testısı alındı yanı biri inmemiş olan testısı aldılar ve bu arada bılıyosundur sperm hücrelerı testıslerde üretıldıgı için çok önemsenmesı lazım ki dr larda çok önem verıyolar.. testıslerden bırı duruyo şimdi 21 yaşında bi problem olmadı henüz bekar diğer testisinde bi problem olmadıgı için çocugu olur demişti drlar biz de çok şükredıyoruz. sende biliyorum zor bi durum ama şükret ki farkedılmış..
Geçmiş olsun. Bende bu konuda bayağı bir sıkıntı çekmiştim. İlkin hep yukarıdaydı, sonra asansör gibi inip çıkıyordu.
Allah' a şükür 1 yaşında ürolojiye götürdüğümde indiğini söylemişlerdi.
İnşallah sizinde öyle olur. Geçmiş olsun...