• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları inmemiş testis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
mrb anneler benim oğlum 2,5 aylık doğduğunsa sağ testisi kanalda yani testis torbasına inmemiş haldeydi doktorumuz 1yaşına kadar takibe alalım inemzse 1yaştan sonra cerrahi müdahel ile inidiriz dedi dün tekrar kontrole gittik inmemişti ama başka bir doktor vardı eliyle muayene tti elime geliyor ama bu inmiyor aşağı 1ay sonra ameliyat dedi çok üzüldüm başka bir hastaneye gittik oradaki çocuk cerrahıda elle inmediğini ama ameliyat için erken olduğunu 8aylık tekrar kontrole getirmemizi söledi.eğer ozamanda inemzse ondan sonra cerrahi müdahele için bakarız dedi ama inebilirde dedi şimdi kafamda karıştı açıkçası ameliyat fikri çok üzüyor beni aranızda çocuğu böle olan varmı nolurfikirlerinizi bilgilerinizi paylaşın

canım merhaba,
aynı problem benim 23 gunlk oğluşumdada var. ayrı doktor muayne etti hepsi henız erken inebiliirde dedi
doğum yaptığımızd çocuk doktoru uroloğada gösterdi oda bi kaç bekleyelim dedi.inmezse kesin çözüm ameliyat.
bekliyoruz. ama dpktor korkmayın biri indiği için kesinlikle bebek sahibi olabilir dedi
.

Benim eşiminde bebekken aynı sorun varmış, tabi ozaman ameliyat falan olmamış. ığne ile geçmiş.
Şimdi bir kızımız var :) inşallah sorun yaşamazsınız.

canınızı sıkmayın arkadaşlar. ameliyat fikri biraz üzücü ama gelecekte herhangi bir sıkıntı yaratmaz bu problem. benim eşimde de olmuş ameliyatla indirmişler bebekken. üstüne üstlük evlenmeden önce varikosel ameliyatı da oldu. ama bir bebeğimiz var.

benimde oğlumda doğduğunda aynı sorun vardı 2. ay kontrolümüzde inmişti neyseki ama inmeseydi doktorumuz 1 yaşına kadar bekleyecektik dedi yarın 3. ay kontrolümüz var yine bakıcak doktorumuz
buarada görümcemin oğlu 2,5 yaşında oldu ameliyat biraz sıkıntı oldu ama şimdi çok şükür iy

merhaba cnm benim oğlumdada var 1 senedir takip ediliyor zaten 1 sene beklemek gerekiyor dedi hem özel hemde devlet hastanesi.....önümüzdeki hafta oğlum ameliyat olacak 13 aylığız...
yaşından önce ameliyat yaptırmayın cnm...bekleyin bir arkadaşımın çocuğununki indi..

bizimkinin diğer testisti utangeç testis ama ona dokunulmayacak

selam arkadaşlar aynı sorun benim oğlumdada vardı çoook şükür indi sol testisi inmemişti kendi drumuz 1buçuk yaşına kadar takip ederiz dedi ben oğlumu 2 tane ayrı profa gösterdim çocuk cerrahisi olan bitanesi bana direk amaliyat dedi oğluma elle muayende inmiyo ben ona inanmadım amrikan hastanesine götürdüm çocuk cerrahı doç dr yalnız benim oğlumun testisi ateşlendiğinde iniyodu yani sıcak ortamlarda ben bunu ilk götürdüğüm dra sölediğimde profa siz kendini kandırmayın bu testis inmez dedi ben haliyle çok üzüldüm ozamn oğlum 9 aylık hemen amaliyat olur dedi bende içimdemn dedimki bende öle diyodum neyse amarkan hastanesindeki dr baktı amaliyat gibi gözüküyo dedi bende aynısını ona söledim hocam benm oğlumun testisi ateşlendiğinde iniyo sıcak ortamlarda dedim oda bak şimdi benm kafam karıştı eğer öleyse takip edelim eminmisin dedi bende hocam size resmini çekip getirsem inanırmısınız dedim oda olu dedi çok şükür allahıma oğlumun testisi tam 1 yaşında indi şuan oğlum 14 aylık yani arkadaşlar bi drun sözüne güvenmeyin bi akç dra gidin ve 2 yaşına kadarda bekleyin bide sıcak duşda masaj yapark testisi indirmeye çalışın çok yararı oluyo uyku aralarında bakın bazen utangaç testis gece uyguda iniya allh hepiniz yardımcısı olsun sizleri benden iyi anlayan olmaz inş siznkilerde inmiştır:21:

Benim bebeğimde de aynı sorun var. Sıcak dusta masaj yapın demişsiniz nasıl yapıyorsunuz yardimci olun lütfen

Merhaba, ayni sorun benim bebegim de de var, siz nasil cozum buldunuz? İndi mi, yoksa ameliyat mu oldu

Back