• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnkilap tarihinden herkes geçecek

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
116
Kocaeli
Final sınavında Atattürk İlkeleri daha çok sorulacak iyice ilkeleri ezberleyin ara sınav sorularınada bakın 60 ve üzeri alacağınız garanti artık geriside yorum gücünüze kalmış :1closedeyes:

hımmmmmmmm. ben bu sen kalmayı düşünüyorum bu dersten hiç çalışmadım 1.sınavda diğerlerindede çalışmıycaktım. tarihim çok kötü.savaşlar fln vardı. ama atatürk ilkeleri çalışayım bari gecerim belki saol arkadaşım

hımmmmmmmm. ben bu sen kalmayı düşünüyorum bu dersten hiç çalışmadım 1.sınavda diğerlerindede çalışmıycaktım. tarihim çok kötü.savaşlar fln vardı. ama atatürk ilkeleri çalışayım bari gecerim belki saol arkadaşım

Dediğim gibi final sınavında kitabada bakarsanız hep Atatürk İlkeleri.Neden bu dersi bırakıyorsun ki seneye ilk sınavdan 35 üstü alırsın herhalde o kadar alman yeter zaten final sınavında rahat rahat kurtarırsın hiiiiç kendini sıkma.İnkilap tarihi dersinden kalmak yok süprizzzzz

Back