Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Final sınavında Atattürk İlkeleri daha çok sorulacak iyice ilkeleri ezberleyin ara sınav sorularınada bakın 60 ve üzeri alacağınız garanti artık geriside yorum gücünüze kalmış :1closedeyes:
hımmmmmmmm. ben bu sen kalmayı düşünüyorum bu dersten hiç çalışmadım 1.sınavda diğerlerindede çalışmıycaktım. tarihim çok kötü.savaşlar fln vardı. ama atatürk ilkeleri çalışayım bari gecerim belki saol arkadaşım
hımmmmmmmm. ben bu sen kalmayı düşünüyorum bu dersten hiç çalışmadım 1.sınavda diğerlerindede çalışmıycaktım. tarihim çok kötü.savaşlar fln vardı. ama atatürk ilkeleri çalışayım bari gecerim belki saol arkadaşım
Dediğim gibi final sınavında kitabada bakarsanız hep Atatürk İlkeleri.Neden bu dersi bırakıyorsun ki seneye ilk sınavdan 35 üstü alırsın herhalde o kadar alman yeter zaten final sınavında rahat rahat kurtarırsın hiiiiç kendini sıkma.İnkilap tarihi dersinden kalmak yok süprizzzzz