inglizce öğretmenliği

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
iyi aksamlar arkadaslar ben inglizce öğretmeni olmak istiyorum aciktan okudugum icinde fazla bilgim yok bu konularda inglizce öğretmenligi icin ygs de matematik gereklimi hic matematik bilmiyorum temelim yok bilgisi olanlar yardimci olabilirlermi ?

Eger diger bölümlerden netlerin iyiyse cok gerekmiyo türkçe ve tarih cografya felsefe daha agırlıklı puanlari mat azda yapsan olur

Her ders için konu açacak mısınız?

Geçen sene ygs de 11 matematik netiyle ingilizce öğretmenliğini kazanmıştım asıl önemli olan lys 5

Geçen sene ygs de 11 matematik netiyle ingilizce öğretmenliğini kazanmıştım asıl önemli olan lys 5
merhabalar ben 29 yaşındayım.Üniversitede istediğim bölümü okumadığım için sürekli yeniden hazırlanmayı düşünüyorum.Eşit ağırlık okudum
bsene lysye girip istanbulda özel üni kazanmayı istiyorum.
sizce değer mi ne deüşnüyorsanız puan olarka zorlaır mıyım ingilizcem çok iyi diyemem orta derece ama sınavda farklı şeyler sorucaklardır.
yönlendirmede bulunmak istyen var mıdır

Neden kazanamayasın ki ben de tm çıkışlıyım ama ilk bölümüm %100 ingilizceydi ben İngilizceyi üniversitede öğrendim. Ama bu demek değil ki sen öğrenemezsin. Lys 5 tamamen okuduğunu anlamaya ve gramere dönük bir sınav olduğundan ona yönelik çalışırsın. Piyasada çok güzel lys kitapları var. Suat Gürcan ve Rıdvan Gürbüzün test kitaplarını öneririm. Onun dışında çıkmış soruları alıp çöz. YouTube da çok güzel konu anlatım videoları da var. Kolay gelsin şimdiden. Eğer yine sorun olursa ben buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…