İnglizce öğrencisi tüm üyelere

_amazon_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
6
0
merhaba arkadaşlar sitenize bugün üye oldum.İnglizce öğretmeniyim,ingilizce öğreniyorsanız ve kafanıza takılan sorular varsa bu başlık altından elimden geldiğince yardımcı olabilirim.Ayrıca şu anda 7.sınıflara giriyorum,bu yaş grubundaki arkadaşlarada üniteleriyle ilgili sorularına cevap verebilirim.
hepinize iyi forumlar.
yerimseniben

valla herkes aşmış ne mutlu bize.hazır öğretmen var soru soran yok....demek ki tıkır tıkır anlıyorlar merak ettikleri birşey yok...

ben öğrenci değilim ama evde kendim çalışmaya çalışıyorum.hihoyyytçocukla biraz zor oluyo ama neyse.daylight eğitim setim var akşamları oğlum yatınca çalışıyorum.sözlük okuyorum bilmiyorum ne kadar doğru aklıma takılan kelimelerin gün içinde ing.anlamlarına bakıyorum.filmleri mutlaka alt yazılı izliyorum nasıl konuştuklarına da dikkat ediyorum öğrenmemde bu yaptıklarımın bir faydası olurmu yoksa boşuna mı çabalıyorum.oğlum 4 yaşında onada sayıları söylüyorum.yes evet,no hayır demek gibi ufak şeyleri söylüyorum.kursa gitme gibi bir imkanım yok.rosetta stone da var bende ama hiç bakmadım daha ona pek iyi bulmuyorlar.çok istiyorum öğrenmeyi ..şimdiden teşekkürler umarım cevaplarsınız...a.s.

Bir kaç cümlem vardi onları çevirimisiniz?

--------------------------------------------------------------------------------

Davranış bilimleriyle ilgilenir misin?Davranış bilimleriyle ilgili yazıları takip eder misin?
İnsan kaynaklarıyla ilgilenir misin?
Daha önce uçağa bindin mi? -Hayır binmedim.
Neden bizi seçtin?
Haklı olduğunda haksız duruma düşsen bunu savunur musun?-
Çalışma saaatleri hakkında bilgin var mı?
En sevmediğin özelliğin nedir?Neden o özelliğini sevmiyorsun?
Türkiye gündeminden bir şeyler anlat? -Ekonomik kriz tüm dünyayı etkiledi.İşsizlik arttı.
Anne-babanın meslekleri nedir? Bunlar sana ne kattı?-Beni disiplinli yaptı.
Vardiyaları yapabilecek misin

İngilizcenin Yarısı - Mustafa Haşim Polat

Bu kitapla ilgili bir bilginiz var mı hocam? Ayrıca ingilizceyi daha iyi anlayabilmek için temel kural ne olmalıdır?

X