S Strangerthings0 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2018 509 55 9 Eylül 2023 Konu Sahibi Strangerthings0 #1 Amcam ingilterede yaşıyor pasaportum vizem yok nasıl bir yol izlemeliyim haftanın 6 günü çalışıyorum nasıl alıcam
Amcam ingilterede yaşıyor pasaportum vizem yok nasıl bir yol izlemeliyim haftanın 6 günü çalışıyorum nasıl alıcam
1dogasever Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2020 2.753 3.612 9 Eylül 2023 Konu Sahibi Strangerthings0 #2 purpleredloves .!.: Amcam ingilterede yaşıyor pasaportum vizem yok nasıl bir yol izlemeliyim haftanın 6 günü çalışıyorum nasıl alıcam Genişletmek için tıkla... Önce 199 ara ve randevu al pasaport için sonra amcan sana davetiye göndersin pasaport ve davaetiye ile gidip vize başvurusu yap vizen çıkınca bilet al sonra ver elini İngiltere
purpleredloves .!.: Amcam ingilterede yaşıyor pasaportum vizem yok nasıl bir yol izlemeliyim haftanın 6 günü çalışıyorum nasıl alıcam Genişletmek için tıkla... Önce 199 ara ve randevu al pasaport için sonra amcan sana davetiye göndersin pasaport ve davaetiye ile gidip vize başvurusu yap vizen çıkınca bilet al sonra ver elini İngiltere