ingilterede yasayanlar buraya..!!!

Gozunaydin canim esine kavusmussun. En onemli sey dil zaten, cogu insan ogrenmek icin caba sarfetmiyo bile. Arkadasim geleli 3 sene oluyo, ilk baslarda pek gayret gostermedi sonra cocuk olunca tamamen birakti. Sen zaten bastan kendini sevecegine inandirmissin, o yuzden mutlu olursun yasadigin yerde. Insan kendini nasil sartlandirirsa oyle oluyo bence. Yalnizlik en buyuk sorun ama esinle vakit gecirebiliyosan hissetmezsin bile. Biraz dil ogrenip ise de girdinmi arkadaslarinda olur. Yaklasik 7,5 sene yasadim Ingiltere'de her zaman sevdim orayi, yagmuruna bile alismistim. Simdi baska bir yabanci ulkedeyiz yeniden alisma devresi geciriyorum.
Tesekkur ederim ;-) evet haklisin sanirim ben burayi sevmeyecegimi dusunmedim hic. Belki de o yuzden kolay alistim. Gerci geleli cok olmadi. Sonrasi nasil olur burada oldugum icin mutsuz olur muyum bilmiyorum... esimle pazar gunu birlikte vakit gexiriyoruz onun disindaki zamanlarda calisiyor. Ben de bir an once dil okulu is vs baslayayim isriyorum hayorlisi bakalim. Sen de umarim bir an once yeni yasadigin yere alisir ve seversin kolay gelsin...

demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???

ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...

eslik etmek isteyen olursa haber versin :KK23:
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum :emir_bebek:

Merhaba arkadaslar hepinizin bayramini kutlarim , dilerim sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar gecirirsiniz
herkese kucak dolusu sevgiler :119:

Merhaba arkadaslar hepinizin bayramini kutlarim , dilerim sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar gecirirsiniz
herkese kucak dolusu sevgiler :119:

Ylnzekici selam :) beni kosu bandiyla zayiflayanlar konusundan hatirlarsin. Ben seni ordan hatirladim :)Bende tesaduf girdim buraya ve seni gordum. Hos geldin buraya:) bende sasirmistim ilk okudugumda yazdiklaklarini. Dunya kucuk iste:)) sen Londra disindasin sanirim . Ben Londra icinde yasiyorum . Goruselim herhangi birsey yardimim gerekirse haber ver. goruselim.

Ylnzekici selam :) beni kosu bandiyla zayiflayanlar konusundan hatirlarsin. Ben seni ordan hatirladim :)Bende tesaduf girdim buraya ve seni gordum. Hos geldin buraya:) bende sasirmistim ilk okudugumda yazdiklaklarini. Dunya kucuk iste:)) sen Londra disindasin sanirim . Ben Londra icinde yasiyorum . Goruselim herhangi birsey yardimim gerekirse haber ver. goruselim.

Selaaam :KK3:

evet hatirladim nasilsin :)
ben o zamanlar bir yandan zayiflayip evlilige hazirlanirken, bir yandan da buraya gelecegim ve kocama kavusacagim gunlerin hayalini kuruyordum. Nitekim gercek oldu cok sukur ve geldim iki aydir Londrada SE bolgesindeyim.

Yardim teklifin icin cok sagol Beratticim , ama gorusmek sohbet etmek isterim kesinlikle , ben simdilik calismiyorum , dil okuluna da henuz baslayamadim, :KK6:elim bos anliyacagin :KK31:
sen de istersen uygun oldugun bir gun ayarlayalim ( pazar haric olsun cunku kocam bir tek o gun calismiyor ) bir yerde bulusalim tanisalim ne guzel olur:13:
haber bekliyor olacagim...

Selaaam :KK3:

evet hatirladim nasilsin :)
ben o zamanlar bir yandan zayiflayip evlilige hazirlanirken, bir yandan da buraya gelecegim ve kocama kavusacagim gunlerin hayalini kuruyordum. Nitekim gercek oldu cok sukur ve geldim iki aydir Londrada SE bolgesindeyim.

Yardim teklifin icin cok sagol Beratticim , ama gorusmek sohbet etmek isterim kesinlikle , ben simdilik calismiyorum , dil okuluna da henuz baslayamadim, :KK6:elim bos anliyacagin :KK31:
sen de istersen uygun oldugun bir gun ayarlayalim ( pazar haric olsun cunku kocam bir tek o gun calismiyor ) bir yerde bulusalim tanisalim ne guzel olur:13:
haber bekliyor olacagim...

Slm canim , sana ozel mesajla bana ulasabilecegin numarami yazdim. Bundan sonra gorusuruz artik:KK19:

Beratticim benim ozel mesaj kutum dolu imis senin mesajin gelmedi. ben de sana ozelden yazdim gorursun umarim...
gorusmek uzere :13:

Ylnzeskici londrada guzel vakit geçirmene cok sevindim yazın bekle ben de geliyorum iki çocukla :-) dört bayan gezeriz ben seni bildigim gezdiğim yerlere götürürüm Britsh Museum a mutlaka git derim biz çünkü bir günde gez gez bitiremedim

Ylnzeskici londrada guzel vakit geçirmene cok sevindim yazın bekle ben de geliyorum iki çocukla :-) dört bayan gezeriz ben seni bildigim gezdiğim yerlere götürürüm Britsh Museum a mutlaka git derim biz çünkü bir günde gez gez bitiremedim

Sagolasin canim :KK3:

Ben simdilik gezmelere ara verdim , is ariyorum kendime. Ama yazin sen gel gezeriz insallah yine
gorusmek uzere...

kızlar ben de londradayım ve yalnızlık çekiyorum. Nişanlımın yanına geldim kalıverdim. çok yoğun çalışıyor sagolsun hiç bir eksiğim yok ama acaip yalnızlık çekiyorum. 27 yaşındayım.

slm bende londradayım hafta ıcı calısıyorum haftasonlarıda bılgısayar basında gecırıyorum cok sıkıldım artık sen neler yapıyorsun :)

X