Merhaba herkese!^_^ ben Gülşah, ben bu önümüzdeki eylül ayında ingiltere'de eğitim alacağım. Üniversite konusunda şuanda 'university of brighton'ı düşünüyorum ama tam emin değilim. Benim ingilterede hiç tanıdığım yok, orada yaşayan <brighton veya başka bir yerde yaşayan> birileri varsa, beni bilmem gereken şeyler hakkında uyarırsa sevinirim. Gideceğim şehirde tek türk olmak istemiyorum..bir kez böyle bir durumu yaşamıştım. Etrafım çinliler ve meksikalılar ile kaplıydı, çinliler o kadar soğuklar ki onlarla arkadaş olmam neredeyse 2 ayımı almıştı, sonrasında arkadaş olsakta gene soğuk ve mesafelilerdi. Bu yüzden bu sefer gideceğim yerde etrafımda en azından bi kaç türk tanıdığım olsa, daha mutlu ve rahat olcam...
Hımm, ingiltere'de londra dışında hangi yerde Türkler daha çok bulunuyor ve orada yaşıyorsanız beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum~~~! Teşekkür ederim☆
Hımm, ingiltere'de londra dışında hangi yerde Türkler daha çok bulunuyor ve orada yaşıyorsanız beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum~~~! Teşekkür ederim☆