Nostradamus kahininin rüyaları belli oldu ab bölünecek , zenginliklerini mültecilerle paylaşmayan topluluk yok olsun acımıyorum onlara ve insan haklarına ,demokrasilerine müslüman olmayana bu hakları hak saydıkları için
Bunun konuyla ne alakası var? Kimse zenginliğini bir başkasıyla paylaşmak zorunda değil. Kimse mültecilere kucak açmak zorunda değil. Mültecilere sırtını dönen arap din kardeşlerimiz için de aynısını düşünüyor musunuz?
Evet onlar içinde aynısını düşünüyorum ama nedense arabistana veya katar ülkesine akın eden yok birde silah satışından zengin olan avrupalılar var o zaman silahta satmasınlar
işte buna sonuna kadar hak veriyorumSevgili ortadoğu silah kullanmayı bırakırsa Avrupa'nın satacağı kimse kalmayacak zaten
Sevgili ortadoğu silah kullanmayı bırakırsa Avrupa'nın satacağı kimse kalmayacak zaten
Girmedikleri, pis cikarlarina alet etmedikleri ulke mi kaldi?Irak 'a Afganistana bosuna girip. Halkin ansini aglattiktan ve kaos yarattiktan sonra silah kullanmayan aydin gencler beklediler. Onlar da hakli
Onlar sadece Musluman olanlara azili dislerini gosteriyor degil.Nostradamus kahininin rüyaları belli oldu ab bölünecek , zenginliklerini mültecilerle paylaşmayan topluluk yok olsun acımıyorum onlara ve insan haklarına ,demokrasilerine müslüman olmayana bu hakları hak saydıkları için
Girmedikleri, pis cikarlarina alet etmedikleri ulke mi kaldi?
Suan ki konumlarina, batili olmanin getirdigi yuce bilgi, muhtesem on goru, kartal gozu sayesinde degil, somuru politikalari vasitasiyla ulasabildiler.
30 yil önce Afganistan'dan tüm aydinlar cikmak zorunda kaldi. Eskisi gibi savasamiyor insanlar. Oturdugun yerde üstüne bomba yagiyor. Göc etmemek de ölümü beklemek demek. Tecavüzü beklemek demek. Bugün avrupalinin parmaginda zümrüt yakut yüzükler. Afganistan'da da cocuklar kisin cizmesiz gezdigi icin ayaklari kesiliyor.
Not : yazdiklarim silahlananlari savunmak icin degil. Beyinleri yikanmis genclerin basinda daha güclü para pesinde insanlar var demek istedigim
Ingiltere ABden cikmis, cikmamis, bize ne faydasi var ki sevindin? Bize ne?Bu sonuc beni benden aldi.
Ingiltere'nin boyle bir karar verecegini hic sanmazdim, ihtimal dahi vermiyordum, gercekten cok sasirdim ama bir o kadar da mutlu oldum.
AB zayifliyor.
Dengeler cok da guzel degisiyor.
Bu konuda okudugum analizler, cok karamsar ve huzursuz.
Zamaninda cok kucumsemislerdi ama,
Shangai birligine hosgeldiniz.
Ingiltere ABden cikmis, cikmamis, bize ne faydasi var ki sevindin? Bize ne?
Amaan laf ola beri gele.. Batili ulkelerin girdikleri ulkeler onlar girmeden once cok mu iyi durumda idiler? Insan haklari ve teknolojide cigir mi aciyorlardi da batili ulkeler engel oldular? Hepsi bahane.. Adam olsalardi da ulkelerini dogru yonetselerdi. Iyi isler basarsalardi.
Bu gidisle Turkiyenin basina gelecek olan da o. Yolsuzluk rusvet had safhada, ne hukuk kalmis ne birsey.. Insanlar gitgide fakirlesiyor, kutuplasiyor, icten parcalanirken bir yandan da disaridaki ulkelere babalaniyor, tehditler savuruyoruz. Sonra da pisman olup donup "sensin sen, sensiz yapamayiz" diyoruz.. Bizi disa bagimli hale getiren onlarca antlasma imzaliyor, kendi tarimimizi, hayvanciligimizi, turizmimizi baltaliyoruz durmadan.. Nereye kadar? Suclu kim? Israil mi? Putin mi? ABD mi? Hangisinin somurusuyuz biz? Gunah kecisi kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?