İngilizcede x

nickjonas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
141
11
Hanımla merhaba, size saçma bir dert gibi gelebilir ama.. :) amerikada yasayan bir arkadasımla konusuyoruZ, türkçesi cok iyi degil, bazen ingilizceye kayıyor. Zaman zaman da cümle sonlarında özellikle iyi geceler vs dedikten sonra tek basına x harfini kullanıyor. Ben anlamını bilmiyorum, tek basına x harfinin ing.de bir anlamı var mı?

Gülme işareti olarak kullanıyor olabilirmi..yoksa bi anlamı olduğunu sanmıyorum..süper lise okudum,dört yıl ıngilizce eğitim aldım bilmiyorum yani anlamını,sadece sempatiklik olsun diye gibi geldi...

İyide tek başına bir anlam ifade etmez ki .

Hatta x kiss o hug manasindadir yani x opucuk o sarilma...

cogu zaman x o x yazarlar bu da sirasiyla bizde vedalasirken oldugu gibi opucuk sarilma opucuk manasina gelir...

X öyle yazismalarda alfabe olarak degil de, öpücük anlaminda kullaniliyor
xxx

Kızlar harikasınız!! :) tesekkür ederim valla ben de anadolu lisesi okudum kaç yıl ingilizce gördüm yeni ögreniyorum :)

canım ingilizcede tek başına x öpücük işareti olarak kullanılır :)

Kızlar harikasınız!! :) tesekkür ederim valla ben de anadolu lisesi okudum kaç yıl ingilizce gördüm yeni ögreniyorum :)

canim benim kendi agzinla diyorsun anadolu lisesi kac yil ingilizce falan felon...

Dilin ne kadar buyuk bi derya oldugunu ve ulkemizdeki ingilizce egitiminin ne dandik oldugunu burdan cikar iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…