İngilizce Seviyeniz Ne Kadar?

İngilizce Seviyeniz Nedir?

• Ankete Katılan
    317
Advanced seviyeyim. Okulda derslerin hepsi İngilizce. İlk 2 ay hiçbir şey anlayamamıştım desem yeridir. Writing, listening, reading ve gramer çok iyi konuşma esnasında düşünmeden konuşursam o da iyi ama ne söyleyeceğimi düşününce tıkanıp kalıyorum :) eskiden benim writing ve listening içler acısıydı ama okulda baya alıştım :)

INTERMEDIATE seviyesindeyim fakat kursu yarım bırakdım devamı gelmedi...
fırsat bulursam devam etmek istiyorum...:kahve:

ıngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Mezun olduğumda Advanced olduğumdan hiç şüphem yoktu Bu yıl ilköğretim okullarının birinde 5. yılımı bitirdim ve yıllarca öğrendiğim ıngilizce'nin hergün birazını kaybediyorum. :sinifsinif: Beginner olmama az kaldı...

sivas cumhuriyet üniversitesi fen edebiyat fakültesii ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyimm bu yeterlidir heralde:)

12 yaşımdan beri ingilizce eğitim görüyorum...
Köklü bi anadolu lisesi mezunuyum + ODTÜ ışletme mezunuyum + yurtdışı çalışma hayatım oldu...

UPPER INTERMEDIATE

Artık doğru kelime ve kalıp seçimi ile hız kazanmış bir yabancı dil seviyesine sahiptir. Yine de tipik, belirli hatalar yapar. Genel olarak karşısındakini iyi anlar ve derdini de çok kapsamlı uygun sözcükler seçerek anlatır. Ağır olmayan bir romanı okuyabilir. Genel konularda rahatça çeviri yaparken, teknik konularda zorlanabilir.

yaptığım bütün testlerde seviyemin upper intermediate olduğu çıkıyor ancak nedense kendimi o seviyede göremiyorum fisfisfis ingilizce'de aldığım en iyi eğitim anadolu meslek lisesindeki hazırlık sınıfı ve 4 senelik ingilizce derslerim o kadar. Ya şebnem hocam beynime kazıdı hepsini ya da çözdüğüm teslertde bi yanlışlık var fisfisfis

Son düzenleme:
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Mezun olduğumda Advanced olduğumdan hiç şüphem yoktu Bu yıl ilköğretim okullarının birinde 5. yılımı bitirdim ve yıllarca öğrendiğim İngilizce'nin hergün birazını kaybediyorum. :sinifsinif: Beginner olmama az kaldı...

çok üzücü..
o kadar yüksek seviyede bir ingilizceden...

lower intermediate :çok üzgünüm: düz lise çıkışlıyım normaldir herhalde :çok üzgünüm: bu sene üniversite hazırlık okuyacağım galiba. muafiyet sınavını geçebileceğimi sanmıyorum. üniversite hazırlık okuyanlar memnun musunuz okuduğunuz için? ingilizcenize büyük yarar sağladı mı? fisfisfis

lower intermediate :çok üzgünüm: düz lise çıkışlıyım normaldir herhalde :çok üzgünüm: bu sene üniversite hazırlık okuyacağım galiba. muafiyet sınavını geçebileceğimi sanmıyorum. üniversite hazırlık okuyanlar memnun musunuz okuduğunuz için? ingilizcenize büyük yarar sağladı mı? fisfisfis

tatlım ben lisede de hzlık okudum.üniv.dokuz eylül mezunuyum ben...iyiki de üniversite hazırlığı da geçememişim diyorum kendime...bizim zamanımızda a b c d kurlarına ayrılıyordu..a da amerikan dili edebiyatı okuyanlar, akademisyenler, yüksek lisans öğrencileri vs.. vardı..ben b kuruna gidiyordum..bence oku...şahane bir temelin olur...ben bir çok şeyi o temel üzerine inşa ettim...tesadüfen o sınavı geçen arkadaşlarım vardı rezil rüsvaydı yabancı dilleri..hem zaten geçsen bile en temelden almak için ingilizce kurslarına bir ton para dökmek zorunda kalırsın..bende ingilizce kursuna gittim ama temelden değil profesyonel çeviri eğitiminden başladım...

tatlım ben lisede de hzlık okudum.üniv.dokuz eylül mezunuyum ben...iyiki de üniversite hazırlığı da geçememişim diyorum kendime...bizim zamanımızda a b c d kurlarına ayrılıyordu..a da amerikan dili edebiyatı okuyanlar, akademisyenler, yüksek lisans öğrencileri vs.. vardı..ben b kuruna gidiyordum..bence oku...şahane bir temelin olur...ben bir çok şeyi o temel üzerine inşa ettim...tesadüfen o sınavı geçen arkadaşlarım vardı rezil rüsvaydı yabancı dilleri..hem zaten geçsen bile en temelden almak için ingilizce kurslarına bir ton para dökmek zorunda kalırsın..bende ingilizce kursuna gittim ama temelden değil profesyonel çeviri eğitiminden başladım...

çok teşekkür ederim yorumunuz için. kimi tavsiye ediyor kimi okuma diyor hazırlığı kafam çok karıştı. muafiyet sınavı da pek kolay değilmiş bildiğim kadarıyla. en azından siz böyle deyince içim rahatladı boşuna okumamış olacağımı anladım a.s. :1hug:

UPPER INTERMEDIATE anadolu lisesi mewzunuyum vakti zamanında dil bölümünü seçmek için epey ingilizce çalıştım onun birikimi var bir de üds için haşır neşir oldum ing ile

ya arkadaşlar benim sinleme ile ilgili sorunum var çözemedim. sürekli yabancı kanalları izliyorum. ama bi amerikalı ya da bi hintli il karşılaşmak strese sokuyor. çok hızlı konuşuyorlar. ve ben hep bi önceki cümleye takılıyorum sapp gibi kalıyorum. var mı bi fikri olan. -yabancı kanlları izle demeyin zira her gün izliyorum

yabancı bir diziyi altyazı olmadan rahatlıkla anlıyorum, romanları yabancı dil olarak okumayı tercih ediyorum kelime dağarcığı açısından bide bazı internet sitelerinde yabancılarla pratik yapma imkanı oluyo o sohbetlerede katılıyorum. ingilizceyi konuşmayı, anlamayı, okumayı çok seviyorum üniv için ingiliz dili ve edebiyatı istiyorum kısmetse bakalım hayırlısı

advanced bitirdim. fakat şu an kendimi biraz eksik hissediyorum.
seneye işle (inşallah başlayabilirim) tam gaz çalışmalara başlayacağım.
kpds den güzel bir puan almak istiyorum.

X