Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel sanatlar 3. sınıfım ingilizcem çok iyi hiç çalışmadan hep 100 alırım yazılılardan. filmleri felan alt yazı takip etmeden izlerim.. akıcı bir ingilizcem var belirli kalıplara göre konuşulduğu için hiç devrik cümle kurmam. açıkçası ingilizcem Türkçem'den daha iyi :/ mesajlarımı görenler takip edip anlarlar zaten devrik cümle kurduğumu.. : )
benim de advanced seviyesi, üniversitedeyken yazın ABD de dil okuluna gittim tavsiye ederim çok faydası oluyor, biraz masraflı ama değer , mecburuz zaten işimiz dolayısıyla bilmek zorundayız kaydirigubbakcemile3
ingilizce kursuna yeni yazildim hicbirsey bilmiyorum okulda yabanci dilm almancaydi ama ingilizceyi ogrenmeyi cok istiyorum kulagim cok iyi gorerek ogrenmem daha iyi bana ingilizceyi 5 ayda iyi bir sekilde nasil ogrenirim bu konuda bilgi verebilirmisiniz simdiden tesekkurler
Seçtiği kelimelere gramer kalıplarına özen göstererek daha kontrollü daha dikkatli konuşmaya çalışır. Sık hata yapabilirler bu arada biraz daha hızlanan konuşmaları anlamaya başladığı gibi kendisi de konuşmalarını hızladırma çabası içine girer. Basit romanları sözlük yardımı ile okuyabilir. Genel konularda çeviri yapabilir.
Tüm gramer kalıplarını düzgün ve yerli yerinde kullanarak gayet iyi konuşur. Hemen hemen tüm konularda uygun sözcük ve kalıpları seçer. Deyimler kullanarak konuşmasını zenginleştirir. Şarkı sözlerini ya da bir filmde geçen konuşmaları rahatlıkla anlayabilir. Dilediği konuda fikrini rahatça açıklayabilir. Teknik çevirilerde zorlanmaz.
dil testlerinde upper-intermediate çıkıyorum....ben de anadolu lisesinde 1 yıl hazırlık okudum ve kalan 3 yılda da yoğun ingilizce gördük..bu sayede üniversitede ingilizceden muaftım..ama sonra dil nankör ve bilgiler köreliyor..bir tatil beldesinde belediyede çalışıyorum..3,5 yıl halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalıştım..doğum izni dönüşü başka bir birimdeyim.ancak her hangi bir birimde yabancılarla ilgili bir problem yaşansa ben konuyu çözmeye çalışıyorum.. bu sayede biraz pratik konuşma tekniği kazandım diyebilirim..
ıntermediate amatam Upper olmasa da Upper a yakın sanırım. Çeviri yapabilirim teknik konularda makale gibi şeyleri okumanın getirisi bu da. ama gene de yeterli değil tabiki
Dağarcığındaki kelime ve kalıplarla belirli konularda konuşmayı başarır. Yavaş ve açık bir ifade ile konuşulanların büyük bölümünü anlayabilir. Basit ifadelerle cümleler kurabilir. Metinleri sözlük yardımı ile okuyabilir ve az da olsa çeviri yapabilir.
ogretmenler okudugum sinifa gore cok iyi oldugumu soyluyorlar 8.sinif icin bence de iyi oyle deilmi?
Tüm gramer kalıplarını düzgün ve yerli yerinde kullanarak gayet iyi konuşur. Hemen hemen tüm konularda uygun sözcük ve kalıpları seçer. Deyimler kullanarak konuşmasını zenginleştirir. Şarkı sözlerini ya da bir filmde geçen konuşmaları rahatlıkla anlayabilir. Dilediği konuda fikrini rahatça açıklayabilir. Teknik çevirilerde zorlanmaz.