İngilizce Öğretmeni Olan veya İngilizcesi Çok İyi Olanlar Bakabilir mi?

Sınavı full çekmek lazım 80 net için. . Denemeleri kastediyosan birşey demem ama lys beş zaten 80 soru.
Benim zamanımda 100'dü. Hiç dil sınıfım olmadı şimdiye kadar. Hep meslek liselerinde çalıştım. O yüzden bilmiyorum şu an kaç soru sorulduğunu. Öğrenmiş oldum teşekkürler..

Benim zamanımda 100'dü. Hiç dil sınıfım olmadı şimdiye kadar. Hep meslek liselerinde çalıştım. O yüzden bilmiyorum şu an kaç soru sorulduğunu. Öğrenmiş oldum teşekkürler..
Rica ederim. :) Bi dilci kadar olamam belki. Yada bu iş hiç olmucak belki. Ama sonuç nolursa olsun keşke dememek adına. Bi normal deneme falan çözücem. Seviyem nasıl diye.

biz lise sonda sadece els'nin kaynaklarını çalıştık diyebilirim. kitaptaki gramer bölümünü işleyip oradaki testleri çözüyorduk, kelimeleri ezberleyip renkli kartonlarla duvara asıyorduk, sınıfımız rengarenkti:) okuma kitabındaki okuma parçalarını çözüyorduk neredeyse her hafta bir dergi bitiriyorduk. els hakikaten iyi bu konuda tavsiye ederim.

Seviyenizi olduğundan yukarı çıkardı mı? Netlerde filan

Seviyenizi olduğundan yukarı çıkardı mı? Netlerde filan
çıkardı tabii ki. dediğim gibi sürekli dergiyi çözüyorduk. bazen 3 günde bazen 1 haftada bazen de 2 haftada bitirdik ki 2 haftadan yukarı çıkmadık. 1 senede 35 tane filan dergi bitirdik. dershaneye gitmiştim ama dil anlamında bir faydası olmadı hoca pek iyi değildi çünkü ama okulda zaten sistemli bir şekilde çalıştığımız için sorun olmadı. dershaneye, kursa vs. gideceksen iyi araştırmanı tavsiye ederim o yüzden.

Ne güzel. Pdf formatında var hocam vermişti. Onlarada bakacağım şuan deneme sınavı arıyorum çözmek için internette.

Zamanında YDAL dil sınıfı mezunu ve Üni de Rus dili edebiyatı okumuş biri olarak sana söyliyeceğim çok çalışman cidden çok ama kelime ezberin ve gramerin iyi olmalı illa ing öğretmenlik için istemiyosan bana kalsan başka dile yönel üni de derim İng artık herkes rahatça konuşur bilir hale geldi avantajı kalmadı ben öğretmenlik istemediğim için başka sektörlerde çalıştım hep bana da öğretmenlik zor gelmiştir herkesin harcı değil yani

Başka dil mi? Nasıl öğrencem ki ben hiç beceremem başkasını

hayır demek istediğim İng çalış ama illa ing öğretmenlik seçme üni de diye demiştim sınıf arkadaşlarımdan fransızca almanca rusça okuyan çok oldu ünide onu demek istiyorum canım

ya aslında dilden tercih yapıyım da egitim fakultesi olmazsa formasyonla öğretmen olurum diye bişey yok . yani şöyle diyim moralini bozmadan. formasyona güvenme bi aralar bişey duymuştum formasyon eğitimi kontenjanı düştü yakında kalkacak diye. sen formasyona güvenip fen edb okuyup bitirene kadar neler olacak allah bilir. öğretmen olmak istiyorsan öğretmenlik yaz başka bi bölüm yazma hayal kırıklığına ugramaman için söylüyorum

Evet ya aslında korkuyorum. Kalkarsa o zaman biterim işte.Bakalım bu hafta içi internetten irem yayinciliktan sinav stratejileri adli kitabi getirticem.

Evet ya aslında korkuyorum. Kalkarsa o zaman biterim işte.Bakalım bu hafta içi internetten irem yayinciliktan sinav stratejileri adli kitabi getirticem.
lys ye yönelik teknikler içeren bi lys5 kitabı düşünüyosan önerebilceğim akın dil eğitim ingilizce sınav teknikleri
siyah kapaklı bi kitap netten bakabilirsin. ben kullandım yararlı

lys ye yönelik teknikler içeren bi lys5 kitabı düşünüyosan önerebilceğim akın dil eğitim ingilizce sınav teknikleri
siyah kapaklı bi kitap netten bakabilirsin. ben kullandım yararlı
İrem Yayınevininde kitapları güzel diyorlar. Yalnız canımı sıkan şey arkadaşlarımın filan artık atama çok zor okumakta boşuna demesi sinir. Napıyım evleniyim mi şu yaşımda? İsteselerde evlenmemde. Artık kpss bide mülakat çıkardı hep torpille alır diyolar. Allahım çıldırıyorum.

ataması en cok olan branşlardan biri ingilizce. sen bakma onlara. irem yayınını duymadım bu benim bahsettigim akın dil ankarada çok ünlü bi dil kursu. kitap çıkarmışlar üstelik. bende 40 advanced test diye bi kitapları var 40 deneme var içinde bide mini denemeleri var. ama bu 40 test yerine dediğim gibi ingilizce sınav teknikleri kıtabını yanına gramer için üniversite hocalarının bile övdüğü els yi al derim. bide çıkmış sorular kitabı var akıllı adamın son 10 sene. yani sana kendimin de kullandıgım en iyi kaynakları öneriyorum ki benim dilko fem ydspublishing vs çok yayından kaynagım var bunların arasından en yararlıları sana önerdim

Evet yds nin voc. ve read. kitabini almayi düşünüyorum els alcaktim ama bu iremi denemek istiyorum. Eger yetersiz kalirsa ydspublishingin gramer kitabini alirim,gene bir sürü hikaye kitabi buldum.

Canım diğer yorumları hiç okuyamadım cevap vericem ama umarım aynı şeyleri söylemem. Benim erkek arkadaşım ingilizce öğretmenliği mezunu
Ben ise tamamen dil ozurlusuyum yani. O kitapları alarak sadece grameri düzeltirsin biraz da kelime çalışırsan (ki erkek arkadaşım lise sonda hocası günde 100 kelime ezberletirdi) lys de başarılı olursun fakat sonrası seni çok zorlar çünkü önemli olan dinlediğini anlamak ve doğru telaffuz ederek konuşmak. İyi düşün taşın derim ama şuna da güven: "inanırsan başarırsın"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…