- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
Evet remzi hocayı öğretmenlerimde söyledi. Kaç aldın acaba?Canım merhaba
Ben yds den iyi bir puan almış biri olarak remzihoca.com u tavsiye ederim. Gramerini vocabulary ve reading kısmını buradan çok iyi dereceye getirebilirsin.
Hayat boyu başarılar. Azmin daim olsun
OffffÇok zor.. Düşün ki dil bölümü mezunu olarak haftada 16 saatle başlamıştık. Şu an bir meslek lisesinde İngilizce öğretmeniyim. Müfredatı biliyorum. Dil bölümü öğrencileriyle mücadele etmen için en az 3-4 sene sadece İngilizce çalışmalısın.
Dilciler çok iyi netler çıkarıyorlar. Benim zamanımın üzerinden bayağı geçti. Üniversiteden 2005'te mezun oldum. Ama iyi kötü bir üniversite için bile en az 80 İngilizce neti gerekir. İmkansız diye birşey YÖK. Gerçekten istiyorsan başarırsın.OffffUfakta olsa yıkıldım şuan gerçekler bunlar tabi kabulumdur.
Ah ah. Ben çalışırken hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hocada iyi olursa valla notlarim 97 92 den aşağı değildi sadece orta ikide berbatti ve aldığım en düşük notumu orda almıştım. Yani bunu kendi hocalarım da söyledi. Senin daha ayrı bi ilgin var dedi. Herkes seviyo sınıfta ama senin ilgin daha çok dedi. Olmadı mezun kalır çalışırım gene iki senemi yakmak zorundayım. Gene kazanamazsam artık en kötü kpss ye girer memur olurumSelam
İngilizce öğretmeniyim. Seviyenin ne olduğunu öğrenerek başlayabilirsin. Böylece ne kadar çalışacağını da kestirmiş olursun. Konuşmak/telaffuz çalışmak yerine kelime ve dil bilgisi ağırlıklı çalışman lazım. Hayallerinden sakın vazgeçme. İmkansız diye bir şey yoktur
Sınavı full çekmek lazım 80 net için.Dilciler çok iyi netler çıkarıyorlar. Benim zamanımın üzerinden bayağı geçti. Üniversiteden 2005'te mezun oldum. Ama iyi kötü bir üniversite için bile en az 80 İngilizce neti gerekir. İmkansız diye birşey YÖK. Gerçekten istiyorsan başarırsın.
Lys deki İngilizce soruları keşke sınavlardaki gibi olsa ama malesef değilAh ah. Ben çalışırken hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Hocada iyi olursa valla notlarim 97 92 den aşağı değildi sadece orta ikide berbatti ve aldığım en düşük notumu orda almıştım. Yani bunu kendi hocalarım da söyledi. Senin daha ayrı bi ilgin var dedi. Herkes seviyo sınıfta ama senin ilgin daha çok dedi. Olmadı bi senemi yakmak zorundayım. Gene kazanamazsam artık en kötü kpss ye girer memur olurum
Zaten 80 soru var hocam. Çevirileri full yapıp üstüne cümle tamamlamaları falan da hatasız yapması gerekir. Gerçi 3 tane de açık uçlu soruyorlar artık. Kelime haznesini müthiş zorlamalıDilciler çok iyi netler çıkarıyorlar. Benim zamanımın üzerinden bayağı geçti. Üniversiteden 2005'te mezun oldum. Ama iyi kötü bir üniversite için bile en az 80 İngilizce neti gerekir. İmkansız diye birşey YÖK. Gerçekten istiyorsan başarırsın.
O zaman benim dili seçmem hata dediklerinize göre. Vazgeçmemi öneriyor musunuz peki?Lys deki İngilizce soruları keşke sınavlardaki gibi olsa ama malesef değilfakat özel ilgin olması iyi bir şey. Özellikle çalışırken ilgini kaybetmemen de. Yukarıda bir meslektaşım da bahsetmiş, dilciler deli gibi çalışıyorlar. Onlarla yarışman için çok çaba harcamalısın
Hayır kesinlikle önermiyorum. Yapabileceğini düşünüp çok sıkı asılman lazım çünkü imkansız değil. Öncelikle otur düşün. İngilizce öğretmeni mi olmak istiyorsun yoksa İngilizceyi mi seviyorsun. Eğer seviyorsan eğitimi İngilizce olan başka bir bölüm okursun ama öğretmenlik istiyorsan ona yönelik çalışırsınO zaman benim dili seçmem hata dediklerinize göre. Vazgeçmemi öneriyor musunuz peki?