• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce öğrenmek istiyorum

1cilek1karamel

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.112
146
323
arkadaşlar bilgisayar başında sıfırdan ingilizce öğrenebileceğim ücretsiz siteler var mı bildiğiniz ya da set halinde kitap falan mı alsam nasıl öğrenebilirim sizce ? sonrasında da ispanyolca istiyorum ama kusra gidebilecek durumum yok kendim çabalayıp bieseyler yapabilmek istiyorum cok mu zor :KK64:

İngilizce seviyen düşükse bence kendi şehrindeki halk eğitim kurslarını araştırabilirsin. Ücret olarak ne kadardır bilmiyorum ama düşük bir miktardır mutlaka. A1 ve A2 kusları veriliyor, bir de herkes İngilizceye önem verdiği için sınıf çabuk açılır. Onun haricinde başlangıç seviyesinde güzel bir gramer kitabı alabilirsin.

arkadaşlar bilgisayar başında sıfırdan ingilizce öğrenebileceğim ücretsiz siteler var mı bildiğiniz ya da set halinde kitap falan mı alsam nasıl öğrenebilirim sizce ? sonrasında da ispanyolca istiyorum ama kusra gidebilecek durumum yok kendim çabalayıp bieseyler yapabilmek istiyorum cok mu zor :KK64:
ingilizce seviyen tam olarak nedir ona göre öneride bulunacağım

lise seviyesinde temelin falan varsa (çok iyi olmak zorunda değil) bbc learning english sitesini şiddetle tavsiye ederim. En düşük kursu lower-intermediate ama ondan biraz daha düşüksen bile zorlanacağını düşünmüyorum. Gerçekten eğlenceli bi site ve bedavaya sağladığı çok imkan var. Listening,reading ve ilerleyen sessionlarda writing bile yaptırıyor. Cidden ilgililer daha fazla kurs açacaklar mı diye mail atmıştım cevap bile verdiler. Sana gayet basit bir dille izlemen gereken yolları açıklıyor zaten ki gördüğün tüm o yazıları sesli bir şekilde okuduğunda göreceksin konuşman bile gelişecek. Konuları da gayet güncel genel kültürünü de geliştirirsin. Her hafta da deyimler gibi kalıplaşmış söz gruplarından örnekler açıklıyolar böylece akademik olarak yararlanabileceğin dilbilgisi yanında konuşma diline de aşina oluyosun. Zorlasa bile çabala derim faydasını göreceksindir. Bide ingiliz aksanının o dayanılmaz çekiciliği var tabi :)) Umarım faydalı olur

Back