İngilizce öğrenmek istiyorum. Sizce zorlanır mıyım ?

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,
ben ingilizce ögrenmeye karar verdim, dili ögrenmek zormu acaba cunku 8 saat calisiyorum bide evligim cok mu zor olur benim icin.

yok be cnm zor olmaz grameri filan ogrenirsin de . belki pratikte sorun yasasin. o da sorun olmaz zamanla acilirsin/ sen yinede calis ing//// hem su da bir gercek ki dil yerinde ogrenilir sozu harbiden gercek :) kendimden biliyorum:)

yok be cnm zor olmaz grameri filan ogrenirsin de . belki pratikte sorun yasasin. o da sorun olmaz zamanla acilirsin/ sen yinede calis ing//// hem su da bir gercek ki dil yerinde ogrenilir sozu harbiden gercek :) kendimden biliyorum:)

tsk ederim cevapin icin, cok istiyorum dil ögrenemyi almancam ama is kariyerimde yukselmek istiyorum

Almanca ya yakın bir dildir ingilizce ve daha kolaydır. 6 ayda ileri seviye öğrenirsin.

almanya da yasadiginiza göre almanca biliyor olmalisiniz. ingilizce, almancanin yaninda kus kadar hafif kalir :) cok düzenli, ögrenmesi kolay bir dildir. artikel olmamasi daha dogrusu tek olmasi zaten olayi hafifletiyor...

8 saate gerek yok. bu cok yorar ve kafanizi karistirir. günde temiz, baska hic bir seyle ilgilenmeden direk ingilizce calismaya odaklayabileceginiz 2-3 saat ile 6 ayda isin cogunu halledersiniz. evli olmaniz sizi engellememeli. calismiyorsaniz ing. calisma saatlerinizi gündüz en verimli oldugunuz saate koyun. diger saatler tüm islere yeter.

hic meraklanmayin cabucak ilerler ve bunu farkettikce de daha heveslenirsiniz.

haa unutuyordum.. 2-3 saat derken her saat basi 15 dak. cay kahve molasi verin ve ingilizce konusunu düsünmeyin. beyninizi temizleyin... yani cay icerken demin ne calistim bu cümle böyle mi oluyor diye düsünmeyin...o zaman bir sonraki saatte daha verimli olursunuz...

haydi iyi ögrenmeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…