Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana dil değince afakanlar basıyo.nasıl öğrenilicek birşey bu ya.ben özel ders alıyorum en temelden ve bir gıdım hala birşey anlamıyorum konuşamıyorum bendemi sorun var dildemi dünyadaki insanlardamı imdaat!
İngilizce Fransızca Öğretmeniyim. Sorularınızı yanıtlayabilirim.
Ben daha yeni görüyorum bu mesajları bildirimler gelmiyormuş meğerBende ingilizce öğretmenliği 3.sınıftayım benim sorum nasıl hem ingilizce hem de fransızca öğretmeni oldunuz?
Çok geç kalmışım yanıtmalamakta maalesef.. Fransızca çok çalışmak isteyen bir dil. Çok emek istiyor. Fransız kültürdeki bütün öğretmenler çaktırmadan türkçe biliyorlar aslında. :)önerebileceğiniz bir fransızca kursu var mı fransız kültür dışında öğretmenleri türk olan bir yerde başlamak istiyorum yabancılar türkçe bilmediği için gramerleri çok güzel veremiyorlar bence
Sabır istiyor. Acı yoksa cici yok maalesef yabancı dil 4 yeti. Okuma konusma yazma anlama bunlardan biri eksik olursa olmuyor. Başın sıkışsa ihtiyacın artsa eminim çözülür dilin onun dışında zamana ihtiyaç var ben de takılıyorum bazenn cıkmıyor kelimeler olabiliyor, pes etmek yok!bana dil değince afakanlar basıyo.nasıl öğrenilicek birşey bu ya.ben özel ders alıyorum en temelden ve bir gıdım hala birşey anlamıyorum konuşamıyorum bendemi sorun var dildemi dünyadaki insanlardamı imdaat!
merhaba. konu ile ilginiz devam ediyormu bilmiyorum. ben fransizca ogrenmek istiyorum. fransada yasiyorum buraya yeni geldim. tabi fransizlarla vakit geciremiyorum. bu dili ogrenmenin en kolay yolu nedir daha dogrusu mantigi nedir sadece ezber yaptigimda 2 gun sonra unutuyorum
Hayırlı olsun ne güzel :) Size yardımcı olacak birileri de yok herhalde. Kelime kelime değil kalıp olarak ezber yapmak belki biraz daha fazla işe yarayabilir. Çünkü fransızca cok zor bir dil. Örneğin renkleri ezberliyorsunuz ; Kırmızı ev demiyoruz da, la maison rouge diyoruz, bize göre ters. Sadece renk değil yanına bir obje koyarak ezberleyebilirsiniz.
Kullanmazsanız unutmanızda çok doğal. İngilizceniz varsa ingilizce fransızca karşılaştırmalı öğreten web siteleri var.
Bir önerim daha olacak aksanlara takılmayın onlar gibi telafuz edebilmemiz çok zor. Sadece ezberlemeye çalışmayın hem yazın hem ezberleyin biraz sabırlı olun. Okuma anlama konuşma yazma 4 ü bir arada calısılırsa basarılı olursunuz. Biz senelerimizi verdik öğrenmek için siz bir de orda yasıyorsunuz orda cevre edindikçe kısa sürede açılır diliniz. Konuları bölebilirsiniz günlere mesela sadece 1 hafta selamlaşma tanışma çalışın. Aceleci olmayın 1 günde hemen selamlaşma ertesi gün sayılar sonra renkler vs öyle ezberlenmez fransızca zor olur. Dilerseniz internet üzerinden yardımcı olunabilir ben ve benim gibi öğretmeneler ders veriyorlar veya program hazırlıyorlar koçluk yapıyorlar.