- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 787
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
yani bilhassa yazmamış ama böyle kalıp szler olur ya alırsın paylaşırsın öye bişi yapmış ama yinede saçma yaniergenlik yaşta değil başta işte
yani bilhassa yazmamış ama böyle kalıp szler olur ya alırsın paylaşırsın öye bişi yapmış ama bu ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi :s39 mu? Yok artik.
Oldukça itici bir durumyani bilhassa yazmamış ama böyle kalıp szler olur ya alırsın paylaşırsın öye bişi yapmış ama bu ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi :s
Türk dili en zengin dildir zaten.aksan olarak ta çok zor..ingilizce biraz uyduruk bir lisan.bir kelimenin birçok anlamı var.tembellikten ayrı bir kelime uretemisler işte.aynen dediğin gibi türkçe çok daha teferuatliOh iyi diyormussun. Kendileri ogrensinler bizim dilimizi de görelim. Universitede vardi bir arkadas, Fransiz. Cocuk turkceyi ogrenirken acayip zorlaniyordu. Baya anlamiyordu zaten. Etkenmis,edilgenmis, donusluymus..Bizim dilimiz hem çok güzel hem çok teferruatli.
çok sağol ya umut oldun valla en kısa zmanda başlıcam olmayacak böyle kendimi çok eksik hissediyorum.Gercekten istersen ve adamakilli calisirsan olur tabii. Niye olmasin. Büyük ilerleme kaydedersin eğer planlı calisirsan.
Aynen aynenTürk dili en zengin dildir zaten.aksan olarak ta çok zor..ingilizce biraz uyduruk bir lisan.bir kelimenin birçok anlamı var.tembellikten ayrı bir kelime uretemisler işte.aynen dediğin gibi türkçe çok daha teferuatli
haklısınOldukça itici bir durum
sen bunu dedin bak aklıma geldi sınıf arkaşım babasından t-shirt tr I am la başlayan yazı yüzünden dayak yemişti bi zaman unutamadım onu baskılı t-shirtten soğudum ama kıza bana mısın demedi bu sefer de kiss me vs vs giymeye devam etti babası anlamlarını bi bilseydiGeçen gün face te bir fotoğraf görmüştüm. Çok güldüm. .Adam camide namaz kılıyor giydiği t-shirt te haşa ingilizce allah yok yazıyor ..haberi yok ne yazdığından.komik oluyoruz bazen))
Hahahaha ay çok güldüm buna..iyiki babası ingilizce bilmiyormuş oyardı kizisen bunu dedin bak aklıma geldi sınıf arkaşım babasından t-shirt tr I am la başlayan yazı yüzünden dayak yemişti bi zaman unutamadım onu baskılı t-shirtten soğudum ama kıza bana mısın demedi bu sefer de kiss me vs vs giymeye devam etti babası anlamlarını bi bilseydi
hadi ya ben mi fazla büyüttüm yaniTürk dili en zengin dildir zaten.aksan olarak ta çok zor..ingilizce biraz uyduruk bir lisan.bir kelimenin birçok anlamı var.tembellikten ayrı bir kelime uretemisler işte.aynen dediğin gibi türkçe çok daha teferuatli
valla ya bede yıllardır çok büyüttümhadi ya ben mi fazla büyüttüm yaniokulda kabusum olan iki ders biri matematik biri de ingilizce
valla ya bede yıllardır çok büyüttüm
Gramer olarak farklı olduğu için zorluk çekiyoruz ama kelime dagarcigi olarak çok fakir bir lisan ingilizce..ama matematik konusunda haklısın beynim hiç almazdı. .hadi ya ben mi fazla büyüttüm yaniokulda kabusum olan iki ders biri matematik biri de ingilizce
teşekkür ederim :)apostrof s ten önce yukarı virgül koyulmadığı için -s ekleyerek çoğul anlam katılmayan man’e bu şekilde çoğul anlam katılmış gibi olmuş. Man’dan sonra yukarı virgül işi çözer. Bu durumda: bir erkeğin parası özgür bir kadını asla heyecanlandırmaz.
Hoçam bende sizi çaarcaktımBilgisi olmayanlar, emin olmayanlar niye yazdı acaba? Milletçe huyumuz bu, bilip bilmeden atlamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?