Evet yukarıda sorum geçerli hala teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinHala ihtiyacınız var mı ?
Ne konuda yardm istyrsn anlamadım biz mi yapalım
Evet Can'ım maalesef öyle bize kalıyor resimlerin altına tek tek cümle olarak yazılacak mesela yatakta baba olacak altına babam 8 de uyanır diğer resim de kahvaltıda olacak 8.30 da kahvaltı yapar sonra yemek masasında resim daha sonra işe giderken bir resim altına 9 da işe gider cümle cümle bu şekilde istenmiş çok çok teşekkür ederim inanın ilgilenmeniz bile yetiyor ki cevap veriyorsunuz çok sağolun bu şekilde basit cümleler olursa ödevi yapacağız yardımınızlaçok zor yaa, göruyorum da ne ödevler verılıyor artık. dün organların yerlerını tsorte yapıstırın demıs hocalar bırıncı sınıf sanırım. ne zor artık velılere verılıyor resmen ödevler artık. umarım dogru yapabildim. bunlar yeter sanırım .
5.sınıf dedi 5 lerde going to zamanı yoktur basıt olması gerkıo ögrenmedigi bişeyi yazarsa öğretmeni puan vermez hatta kızabilir benceMy mother wakes up at 8 o clock and preparing breakfast at every day.
My daddy wakes up 7 o clock, later he eating to breakfast and he wearing closed and going to go to job.
wallaha sanırım böyle olucak şimdiki zamanda istemiş hoca.
annem 8 de kalkar ve kahvaltı hazırlar hergun
babam hergun 7 de uyanır ve kahvaltı eder ve gıysılerını gıyer ve işe gıder . yazdım. duzelten varsa buyursun bence dogru gıbı.
Ama bunları çocugunız yapabilir belli ki geniş zaman konusu ödevi.ben bir kaç örnekte yardım edebilirimEvet Can'ım maalesef öyle bize kalıyor resimlerin altına tek tek cümle olarak yazılacak mesela yatakta baba olacak altına babam 8 de uyanır diğer resim de kahvaltıda olacak 8.30 da kahvaltı yapar sonra yemek masasında resim daha sonra işe giderken bir resim altına 9 da işe gider cümle cümle bu şekilde istenmiş çok çok teşekkür ederim inanın ilgilenmeniz bile yetiyor ki cevap veriyorsunuz çok sağolun bu şekilde basit cümleler olursa ödevi yapacağız yardımınızla
5.sınıf dedi 5 lerde going to zamanı yoktur basıt olması gerkıo ögrenmedigi bişeyi yazarsa öğretmeni puan vermez hatta kızabilir bence
Hımm görmedim bugunun son oldgunu.yardım etmye calıstıgını bılıyrum yanlıs varsa duzeltın dedgın ıcın yorum yaptım.yanlış anlama yani.tabıkıde onlıne oldugu bı saatı beklerım ki ödevi göndersın kı bnde yardımcı olayım diye.5 lerde goıngto vardır yoktur bılemem ben, yardım ettım ben paragrafı yazdım. zaten ödevı bugunmuş, sen online olmasını beklersın.
Hımm görmedim bugunun son oldgunu.yardım etmye calıstıgını bılıyrum yanlıs varsa duzeltın dedgın ıcın yorum yaptım.yanlış anlama yani.tabıkıde onlıne oldugu bı saatı beklerım ki ödevi göndersın kı bnde yardımcı olayım diye.
Bugün son değil nisan ayına kadar vaktimiz var kızlarHımm görmedim bugunun son oldgunu.yardım etmye calıstıgını bılıyrum yanlıs varsa duzeltın dedgın ıcın yorum yaptım.yanlış anlama yani.tabıkıde onlıne oldugu bı saatı beklerım ki ödevi göndersın kı bnde yardımcı olayım diye.
İyi baklım sen ödevin fotolrını at yapalımBugün son değil nisan ayına kadar vaktimiz var kızlar