• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce bilen tercüman

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar çok acil tercümana ihtiyacım var..mezuniyet tezim için e fazla 40 sayfa..anakarada yaşıyorum..uygun ücretli bulamadım belki burda bulabilirim..çok acil

Son düzenleme:
kızlar eminim aranızda var ing bilen tercüman umarım görür bu konumu

Son düzenleme:
kızlar eminim aranızda var ing bilen tercüman umarım görür bu konumu

Tercümede tecrübeli ODTÜ mezunundan İngilizce-Türkçe tercüme - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - 80856447

ilanSEN.com: Ankara'da 3 TL'ye İngilizce çeviri

şu da vardı.3 tl...
ilanın altında tel nosu da var.

sayfası 3- 4 tl gayet uygun sanki...

benim ingilizcem de tercüme yapabilecek seviyededir,ama şu aralar sınavlar,sunumlar derken vaktim yok canım.yoksa yardımcı olurdum.15 hazirandan sonrasını beklersen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırdım:3:

Tercümede tecrübeli ODTÜ mezunundan İngilizce-Türkçe tercüme - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - 80856447

ilanSEN.com: Ankara'da 3 TL'ye İngilizce çeviri

şu da vardı.3 tl...
ilanın altında tel nosu da var.

sayfası 3- 4 tl gayet uygun sanki...

benim ingilizcem de tercüme yapabilecek seviyededir,ama şu aralar sınavlar,sunumlar derken vaktim yok canım.yoksa yardımcı olurdum.15 hazirandan sonrasını beklersen elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırdım:3:

sağol cnm ama 11 haziranda teslim etmem gerekiyor

kızlar çok acil tercümana ihtiyacım var..mezuniyet tezim için e fazla 40 sayfa..anakarada yaşıyorum..uygun ücretli bulamadım belki burda bulabilirim..çok acil

Merhaba ben de 1000 karakter 4tl üzerinden çeviri yapıyorum ingiliz dili edebiyatı öğrencisiyim... Tez in ne ile alakalı bunu merak ettim açıkçası

Merhaba ben de yapabilirim sayfası 5 tlye .. tabi konuya da bağlı..Bilkent mezunuyum, ingilizce essay yardımı yapıyorum okulda, tecrübeliym yani

Back